طرز تهیه پودینگ وانیلی ساده

پودینگ وانیلی در اکثر مهمونی ها به عنوان دسر استفاده میشه. این دسر پرطرفدار و خوشمزه هم درست کردنش ساده و آسونه و زمان کمی میبره و هم میشه به عنوان کرم روی دسرهای دیگه مثل ژله، کیک و شیرینی ازش استفاده کرد. شاید خیلی اوقات به‌دلیل وقت کمی که داریم، خیلی سریع به‌سراغ پودینگ‌های حاضری می‌رویم و با ریختن آن‌ها در شیر گرم، خودمان را راحت می‌کنیم! اما تهیه پودینگ وانیلی خانگی، لذت دیگری دارد که باید امتحان کنید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 3 نفر

طرز تهیه تهیه پودینگ وانیلی

مرحله اول

در یک قابلمه متوسط، شکر، نشاسته ، نمک، شیر و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید تا آرام آرام بجوشد، گاهی اوقات (هر دقیقه یا دو دقیقه) مواد را هم بزنید، تا زمانی‌که کل مواد داخل قابلمه بجشوند و سطح آن‌ها را حباب بگیرد، این حدود هفت تا هشت دقیقه زمان می‌برد.

مرحله دوم

پس از این‌که حباب‌ها روی سطح مایه پودینگ ایجاد شدند شما به مدت دو دقیقه دیگر مواد را هم بزنید تا کمی قوام بگیرد. حالا می‌توانید شعله را خاموش کنید، به مرور به غلظت مواد اضافه می‌شود.

مرحله سوم

اگر هنوز گلوله‌هایی از مواد را در پودینگ وانیل حس می‌کنید، باید در این مرحله آن‌را از یک صافی بسیار ریز رد کنید تا موادتان کاملا خامه‌ای و یکدست شود. پس از آن عصاره وانیل را اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله، پودینگ را به ظرف موردنظرتان انتقال دهید و برای چندساعت در یخچال نگهداری کنید تا کاملا خنک و آماده سرو شود.

چند نکته

  • شما می‌توانید برای تزئین پودینگ‌تان از ترافل، بیسکوییت خرد شده و شکلات چیپسی استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید رنگ‌های خوراکی مورد علاقه‌تان را به این دستور استفاده کنید.
  • از مغزهایی مانند گردو، پسته و بادام استفاده کنید و طعمی متفاوت به پودینگ بدهید.
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *