پودینگ دسری بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که این روزها حتی میتوانید آنها را به صورت پودری یا آماده از قنادیها یا سوپرمارکتها بخرید. ولی اگر شما هم طرفدار دسرهای خانگی هستید و از شیرینیپزی لذت میبرید، میتوانید خودتان دست بکار شوید و در زمانی کوتاه این دسر خوشمزه را آماده کنید. طرز تهیه پودینگ شکلاتی حرفه ای و خوشمزه را در ادامه بخوانید و تنها در چند دقیقه این دسر ساده را آماده کنید.
مواد لازم
- آرد یک پیمانه : (حدود ۱۵۰ گرم)
- شکر کاستور : یک پیمانه (حدود ۲۲۰ گرم)
- پودر کاکائو : نصف پیمانه (حدود ۵۰ گرم)
- کره : بدون نمک (ذوب شده و سرد) ۶۰ گرم
- شیر : نصف پیمانه (حدود ۱۲۵ میلیلیتر)
- تخم مرغ : یک عدد
- عصاره وانیل : نصف قاشق غذاخوری
- آب جوش : یک پیمانه (حدود ۱۵۰ میلیلیتر)
- بستنی وانیلی و کرم کاکائو : برای سرو
تکمیلی
- زمان تهیه : کمتر از 30 دقیقه
- مناسب برای 4 نفر
طرز تهیه پودینگ شکلاتی حرفه ای
مرحله اول
فر را روی دمای 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا خوب گرم شود. داخل قالب مناسب با ظرفیت حدود یک و نیم لیتر (شش لیوان) را کاملا چرب کنید.
در فاصله گرم شدن فر، کل آرد، نصف پیمانه شکر (حدود 110 گرم) و یک چهارم پیمانه کاکائو (حدود 25 گرم) را درون یک کاسه مخلوط کنید و به شکل کپه در آورید و وسط کپه را خالی کنید. البته اگر طعم قهوه را به کاکائو ترجیح میدهید، میتوانید پودینگ قهوه خانگی را تهیه کرده و از طعمش لذت ببرید.
مرحله دوم
ظرف دیگری بردارید کره ذوب شده سرد، شیر، عصاره وانیل و تخم مرغ را در آن بریزید و خوب هم بزنید. این ترکیب را کمکم در حفرهای که وسط کپه مواد خشک ایجاد کردید بریزید و هم بزنید و بعد داخل قالب بریزید.
مرحله سوم
نصف پیمانه شکر (حدود 110 گرم) و یک چهارم پیمانه پودر کاکائو (حدود 25 گرم) را با هم ترکیب کنید و روی مواد پودینگ بریزید. و در آخر با دقت تمام یک پیمانه آب جوش را بالای پودینگ بریزید.
مرحله چهارم
قالب را داخل فر به مدت 30 تا 35 دقیقه بگذارید تا بپزد و سطحش کامل صاف شود. 10 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس با بستنی وانیلی و کرم کاکائویی غلیظ نوش جان کنید.
چند نکته
- شکر کاستور، نوعی شکر مخصوص قنادی با دانههای ریز است که در دسرها مورد استفاده است. در فروشگاهها لوازم قنادی احتمالا با نام پودر شکر میتوانید آن را پیدا کنید.
- بسته به سلیقه خودتان میتوانید این پودینگ را در ظرفهای تک نفره، لیوان یا فنجانهای سرامیکی درست کنید.
- پیش از این هم طرز تهیه پودینگ شکلاتی را به دو روش به شما آموزش داده بودیم. برای تهیه پودینگهای متنوع میتوانید از آن رسپی هم کمک بگیرید.
- سس این پودینگ همزمان با خود آن پخته شده است. در بعضی از پودینگها این سس کاملا جدا تهیه شده و بعد از پخت به آن اضافه میشود.