فرنی بستنی یکی از دسرهای سنتی ایرانی می باشد که می توانید برای تنوع در طعم های فرنی خود تهیه کنید. فرنی بستنی ترکیب فرنی با بستنی دلخواه یا وانیلی می باشد که طعم فوق العاده ای را ایجاد می کند. اما این این فرنی بستنی را می توانید در ظرف های تک نفره بریزید و سرو کنید و یا می توانید با افزودن کمی ژلاتین می توانید این دسر را به صورت قالبی تهیه کنید. تهیه فرنی با آرد برنج و شیر بسیار لذیذ است و برای بچه ها که طعم و مزه بستنی را دوست دارند گزینه بسیار خوبی می باشد، همچنین فرنی بستنی را می توانید برای ماه مبارک رمضان نیز تهیه کنید. شما می توانید با افزودن یک قاشق خامه بافت کرمی به فرنی خود بدهید. فرنی از دسر های بسیار قدیمی و سنتی ایرانی می باشد. فرنی بیشتر با آرد برنج تهیه می شود ولی می توانید با آرد گندم یا نشاسته گل نیز تهیه کنید.
طرز تهیه فرنی بستنی با آرد برنج فوری
مرحله اول
ابتدا شیر را داخل یک شیرجوش بریزید و آرد برنج را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی آرد داخل شیر حل شود. سپس شکر و بستنی را اضافه کنید و روی حرارت بسیار کم قرار دهید و مداوم هم بزنید تا شکر ذوب و بوی خامی آرد برنج گرفته شود و کم کم غلیظ شود.
مرحله دوم
وقتی فرنی در حال غلیظ شدن بود باید وانیل و گلاب را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد یکدست شود. بعد از افزودن گلاب نباید خیلی مواد را روی حرارت قرار دهید وگرنه عطر و طعم آن می پرد. وقتی فرنی به غلظت رسید در انتها خامه صبحانه را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم
مرحله چهارم
فرنی بستنی ما آماده شده است باید فرنی را داخل لیوان سرو بریزید و کمی صبر کنید تا خودش را بگیرد و بعد برای تزیین از خلال پسته و بادام و گل محمدی استفاده کنید و می توانید به صورت گرم یا سرد این دسر را میل کنید. نوش جان
نکات:
- اگر دوست دارید این فرنی بستنی را به صورت دو رنگ تهیه کنید باید صبر کنید لایه اول کمی خودش را بگیرد و بعد لایه دیگر را بریزید.
- می توانید فرنی بستنی را با ژله دلخواه نیز تهیه کنید.
- می توانید بجای بستنی وانیلی از بستنی زعفرانی نیز استفاده کنید.