شیر پسته میتواند انتخاب بسیار مناسبی باشد. شیر پسته با طعم آجیلی و عطر دلانگیز پسته، علاوه بر اینکه بسیار خوشمزه است، سرشار از مواد مغذی برگرفته از خواص پسته و شیر هم است. این نوشیدنی گرم میتواند به عنوان یک میانوعده یا نوشیدنی همراه با انواع دسر سرو شود. تهیه شیر پسته در خانه بسیار آسان است و با کمی حوصله میتوانید این نوشیدنی را با مواد ساده و در دسترس درست کنید.
مواد لازم
- شیر: ۱ لیتر
- پودر پسته: نصف پیمانه
- پودر کارامل: ۱ بسته
- شکر یا عسل: ۲ قاشق غذاخوری
- اسانس وانیل: چند قطره
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 دقیقه
- مناسب برای 4 نفر
طرز تهیه شیر پسته
مرحله اول
اولین مرحله از طرز تهیه شیر پسته گرم این است که اگر پودر پسته آماده ندارید از پسته کامل استفاده کنید برای این کار ابتدا پسته را آسیاب کنید تا به پودر تبدیل شود.
مرحله دوم
وقتی پودر پسته شما آماده شد همه مواد یعنی شیر، پودر پسته، پودر کارامل، عسل یا شکر و البته اسانس وانیل را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتبا هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و شیر به جوش آید. پس از جوش آمدن شیر، حرارت را کم کرده و به مدت حدود ۱۰-۱۵ دقیقه به پختن ادامه دهید تا شیر پسته غلیظ شود و به قوام دلخواه برسد.
مرحله سوم
پس از آماده شدن شیر پسته، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی خنک شود. سپس آن را در لیوان یا فنجان ریخته و سرو کنید. اگر دوست دارید تجربه متفاوتی از تهیه شیر پسته داشته باشید.
نکات:
- برای تهیه شیر پسته میتوانید از انواع مختلف شیر استفاده کنید. شیر پرچرب بهترین گزینه برای ایجاد طعم غنی و کرمی است. شیر بادام، شیر نارگیل و شیر سویا هم به عنوان انواع شیرهای گیاهی گزینههای خوبی برای افراد گیاهخوار یا کسانی که به لاکتوز حساسیت دارند، هستند.
- پودر کارامل به شیر پسته رنگ طلایی زیبا و طعم کاراملی دلپذیری میدهد.
- برای اینکه طعم پسته به خوبی در شیر پخش شود، بهتر است پستهها را قبل از اضافه کردن به شیر، کمی آسیاب کنید.
- اضافه کردن یک خرما به مخلوط شیر پسته، باعث میشود طعم شیر پسته شیرینتر و غلیظتر شود.