شیرینی پفکی گردویی از آن دسته شیرینیهایی است که با دستورها و روشهای مختلف درست میشود. این شیرینی که در دسته شیرینیهای خشک قرار دارد با سادهترین مواد درست میشود. از تنوع دستورهای این شیرینی خوشمزه تنها آنکه یک دستور با پایه سفیده و دیگری با پایه زرده تخممرغ درست میشود.
مواد لازم
- گردو خردشده: یک پیمانه
- زرده تخممرغ: دو عدد
- شکر: سه قاشق غذاخوری
- وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
- تکههای درشت گردو: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 دقیقه
- مناسب برای 10 نفر
طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی
مرحله اول
در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده تخممرغ به سراغ فر بروید. آن را با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در سینی فرتان کاغذ روغنی ضخیم پهن کرده و کنار بگذارید. مواد لازم را بیرون بیاورید تا همدمای محیط شوند. سپس گردوها را ریز کنید. اگر با تکههای گردو در دهان خود مشکل ندارید میتوانید آن را کمی درشتتر خرد کنید. حال به سراغ مایه شیرینی پفکی گردویی بروید.
مرحله دوم
در دومین مرحله از طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ باید زردههای تخممرغی را که جدا کردهاید داخل یک کاسه بریزید. سپس شکر و وانیل گفتهشده را هم اضافه کنید. مخلوط را برای چند دقیقه هم بزنید تا کمرنگ و کشدار شود. گردوهای خردشده را هم اضافه کرده و مجدد برای چند دقیقه هم بزنید. مراقب باشید زیاد مخلوطتان را هم نزنید و مقداری هوا داخل آن بماند.
مرحله سوم
در آخرین مرحله از طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ باید مایه شیرینی پفکی گردویی را با قاشق به فاصله دو و نیم سانتیمتر روی کاغذ روغنی بریزید. با قاشق اطراف آن را جمع کنید تا گرد شود. روی هر یک از شیرینیها یک تکه گردو قرار دهید. سینی را مجدد داخل فر بگذارید. ۱۵ دقیقه زمان برای پخت این شیرینیها کافی است. با قهوهای شدن روی شیرینیها، فر را خاموش کنید. کمی زمان دهید تا شیرینیها خنک شوند سپس آنها را برداشته و داخل ظرف موردنظر بچینید. روی آنها را با خلال پسته و بادام تزئین کنید.
نکات:
- این شیرینی را به پف و طعم گردویش میشناسند پس برای حفظ آن، به محض پف کردن باید فر را خاموش کنید چراکه اگر در فر زیاد بماند پف آن خوابیده و روی آن ترک خواهد خورد. با اینحال به خاطر داشته باشید که ۹ دقیقه قبل از پخت در فر را باز نکنید.
- در صورت اضافه آمدن شیرینی پفکی گردویی حتما آن را داخل یک ظرف در شیشهای بریزید. آن را میتوانید برای ۲ روز در دمای اتاق و هفت روز داخل یخچال نگه دارید.