طرز تهیه شیرینی صدفی

 این خوراکی خوش طعم، با ظاهر دوست داشتنی و بافت سبک، طرفداران بسیاری دارد.
در روزهای قرنطینه زمان بیشتری برای پخت شیرینی‌های خانگی داریم؛ این بار به سراغ دستور تهیه شیرینی صدفی رفتیم. شما در کمترین زمان و با صرف هزینه کمی این شیرینی را آماده کنید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه شیرینی صدفی

مرحله اول

قبل از هر کاری، فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. همچنین قالب‌های صدفی شکل را که از قبل آماده‌ کرده‌اید با اسپری روغن چرب کنید.

مرحله دوم

آرد و بیکینگ پودر را ترکیب و سه بار الک کنید. این کار باعث لطافت بافت شیرینی صدفی می‌شود. سپس پوست لیمو تازه را اضافه کنید.

مرحله سوم

در یک ظرف خشک، شکر و عصاره وانیل را مخلوط کنید. سپس تخم مرغ، عسل، شیر و کره ذوب شده را به مواد اضافه کنید.

این ترکیب را به مواد خشک بیفزاید و هم بزنید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا ترکیبی کاملا یکدست داشته باشید.

مرحله چهارم

قالب صدفی را کمی آرد پاشی کنید. در هر کدام از خانه‌های قالب یک قاشق غذاخوری از مایع خمیر بریزید.

در این مرحله مراقب باشید که قالب کاملا سر پر نشود، پس دوسوم آن‌ها را خمیر بریزید.

مرحله پنجم

قالب را به فر منتقل کنید و 10 تا 15 دقیقه به شیرینی اجازه پخت بدهید. در طی این مدت در فر را باز نکنید چرا که شیرینی گرما را از دست می‌‌دهد.

مرحله پنجم

پس از این زمان، با یک فرو کردن خلال دندان در یکی از شیرینی‌ها، میزان پخت آن‌ها را بسنجید. اگر خلال دادن تمیز بود و خمیری به آن نچسبیده، زمان آن رسیده که شیرینی صدفی را از فر خارج کنید.

پس از سرد شدن، می‌‌توانید از قالب خارج کرده و نوش جان کنید.

 

چند نکته

  • اگر به عسل علاقه ندارید، می‌توانید از شکر استفاده کنید.
  • شما می‌توانید برای تنوع بیشتر از رنگ‌ها خوراکی یا پودر کاکائو در ترکیب خمیر استفاده کنید. البته توجه داشته باشید که استفاده زیاد از پودر کاکائو شیرینی صدفی را تلخ می‌کند.
  • برای تزئین شیرینی می‌توانید از شکلات ذوب شده، پسته یا ترافل رنگی استفاده کنید.
  • این شیرینی بافت نرمی دارد، در هنگام جابه‌جایی از قالب، مراقب باشید خرد نشوند.
  • همین مواد را می‌توانید در قالب‌‌های دیگری هم بریزید.
این مطلب دردسر ارسال شده و برچسب گذاری شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.