طرز تهیه حلوا شیر مجلسی در منزل

حلوا شیر کشدار، با بافت نرم و لطیف و طعم شیرینی دلنشین، انتخابی بی‌نظیر است. این دسر خوشمزه که در مهمانی‌ها و مراسم مختلف ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد را می‌توانید به راحتی در منزل و در هر زمانی تهیه کنید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 90 دقیقه
  • مناسب برای 10 نفر

طرز تهیه حلوا شیر خانگی

مرحله اول

در اولین مرحله از طرز تهیه حلوا شیر کشدار باید ابتدا آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و الک کنید تا یکدست شود بعد در یک قابلمه مناسب آرد و نشاسته را اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد خوب گرفته شود و رنگش کمی تغییر کند. فقط حواستان باشد آرد نسوزد.

مرحله دوم

اکنون شیر و شکر را در یک قابلمه جداگانه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل شود و شربت غلیظی به دست آید سپس زعفران دم‌کرده و گلاب را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم

در آخرین مرحله از طرز تهیه حلوا شیر کشدار ابتدا  کره را به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۱-۲ دقیقه تفت دهید تا کره آب شود و با آرد مخلوط شود بعد شربت شکر را به آرامی به آرد و کره تفت داده شده اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. حرارت را ملایم کرده و به طور مداوم هم بزنید تا حلوا قوام بیاید و شروع به کش آمدن کند بعد از اینکه حلوا قوام آمد.

 

نکات:

  • برای اینکه حلوا کشدارتر شود، می‌توانید در انتهای پخت، کمی کره به آن اضافه کنید.
  • دقت کنید که استفاده از شیر پر چرب باعث می‌شود حلوا کشدارتر شود و نشاسته ذرت هم به قوام آمدن حلوا کمک می‌کند.
  • برای رنگ و عطر بهتر حلوا، از زعفران دم کرده با آب گرم استفاده کنید.
  • پخت حلوا حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه طول می‌کشد. فقط حواستان باشد در طول پخت حلوا، حرارت را ملایم نگه دارید و به طور مداوم هم بزنید تا حلوا نسوزد و یکدست شود.
  • برای تزیین حلوا می‌توانید از پودر پسته، بادام، گردو یا خلال بادام استفاده کنید.
  • حلوا شیر کشدار را می‌توانید در دمای یخچال به مدت ۲ تا ۳ روز نگهداری کنید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *