طرز تهیه حلوا با شیره انگور

حلوا با شیره انگور یکی از دسرهای خوشمزه اما کم شیرین محسوب می‌شود که بیشتر مناسب افراد دیابتی و دارای رژیم غذایی است. این حلوا به دلیل رنگ تیره‌اش مناسب پذیرایی در وعده‌های افطار است. مصرف حلوا با شیره انگور برای افراد فواید بسیاری دارد از جمله می‌توان به تقویت بنیه روزه‌داران و درمان کم‌خونی اشاره کرد.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه حلوا با شیره انگور خانگی

مرحله اول

در اولین مرحله از طرز تهیه حلوا با شیره انگور باید آرد گفته شده را در ظرفی دیگر دو تا سه بار الک کنید. الک کردن آرد منجر به هوادهی آرد و از بین رفتن توده‌های آن می‌شود. تابه مناسبی را رو حرارت ملایم گاز بگذارید. آرد را شروع به تفت دادن کنید تا بوی خامی آن از بین برود. با از بین رفتن خامی آرد، رنگ آن هم به قهوه‌ای تغییر پیدا می‌کند. آرد تفت‌ داده شده را در ظرفی دیگر الک کنید تا گلوله‌های آن باز شوند.

مرحله دوم

در دومین مرحله از طرز تهیه حلوا با شیره انگور باید روغن را به تابه اضافه کنید. با داغ شدن روغن باید آرد را به آن اضافه کنید. مخلوط را به صورت یک‌‌دست و آرام هم بزنید تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. تنها مراقب رنگ آرد باشید که خیلی تیره نشود چراکه حلوا طعم و عطر سوختگی به خود می‌گیرد.

مرحله سوم

در سومین مرحله از طرز تهیه حلوا با شیره انگور باید شیره انگور و زعفران را درون یک کاسه گود بریزید و با یکدیگر خوب مخلوط‌شان کنید. از آن‌جا که رنگ شیره انگور تیره است و حلوا را هم تیره‌رنگ می‌کند نباید آرد را خیلی هم بزنید. بعد از مخلوط کردن شیره و زعفران باید گلاب و هل را هم به ظرف اضافه و مجدد با یکدیگر هم بزنید تا در اصطلاح مواد به خورد یکدیگر بروند. حال که شهد حلوا درست شد آن را در سه مرحله به تابه اضافه و هم بزنید. دقت داشته باشید که بعد از اضافه کردن مایه به تابه آرد و روغن باید مخلوط را به مداوم هم بزنید تا آرد ته نگرفته و گلوله گلوله نشود.

مرحله چهارم

در چهارمین مرحله از طرز تهیه حلوا با شیره انگور بعد از «ده دقیقه» هم زدن حلوا، نرم شدن و روغن انداختن آن باید حرارت را خاموش کنید. تابه را کنار بگذارید تا حلوا شیره انگورتان از از حرارت بیفتد. حال حلوا را در ظرف مورد نظرتان سرو کرده و روی آن را پودرنارگیل، پودرپسته و گل‌محمدی تزئین کنید.

 

نکات:

  • اگر شما خواهان حلوایی با طعم شیرین هستید تنها کافی است یک یا دو قاشق غذاخوری شکر به مایه حلوایتان اضافه کرده و مابقی مراحل را پیش ببرید.
  •  قالب‌های حلوا را برای «پنج تا ده دقیقه» در یخچال بگذارید تا خودش را گرفته و آماده سرو شود.
  • استفاده از آرد سنگک به دلیل وجود سبوس در آن، آن را مقوی‌تر می‌کند.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *