طرز تهیه بامیه عسلی

بامیه به همراه یار دیرین خود زولبیا پای ثابت سفره‌های افطار هستند. ایرانی‌ها معمولا بامیه را در وعده‌های افطاری خود کنار چای و دیگر مخلفات نوش‌جان می‌کنند. در این مطلب می‌توانید طرز تهیه بامیه عسلی را با همه فوت‌و‌فن‌هایش بخوانید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 8 نفر

طرز تهیه آبگوشت مرغ خانگی

مرحله اول

در اولین مرحله از طرز تهیه بامیه عسلی باید خمیر مایه را به همراه آب ولرم داخل کاسه ریخته و هم بزنید. خمیرمایه که حل شد در حین هم زدن آرد را هم کم‌کم اضافه کنید. با به دست آمدن خمیر چسبناک و شل، نمک و وانیل را به آن اضافه کرده و مجدد هم بزنید. خمیر را با یک حوله یا پارچه تمیز خوب بپوشانید. ظرف خمیر را برای یک ساعت در دمای محیط قرار دهید تا خوب استراحت کند. حال به سراغ شربت بامیه بروید.

مرحله دوم

در دومین مرحله از طرز تهیه بامیه عسلی به سراغ آماده کردن شربت آن بروید. یک قابلمه مناسب انتخاب کرده تا آب و شکر را داخل آن بریزید. بعد از حل شدن شکر آب‌لیموی گفته‌شده را هم به آن اضافه کرده و هم بزنید. بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. با درست کردن این شربت، آن را برای زولبیا هم می‌توانید استفاده کنید.

مرحله سوم

در سومین مرحله از طرز تهیه بامیه عسلی باید به سراغ ظرف خمیرتان بروید. خمیر بعد از یک ساعت باید حالت چسبناک و کش‌داری پیدا کرده باشد. در صورت زیادی چسبناک بودن کمی آرد به آن اضافه کنید. مایه بامیه را داخل قیف شیرینی‌پزی بریزید. برای پایپ کردن بامیه در تابه بهتر است از ماسوره ستاره‌ای استفاده کنید. یک تابه مناسب انتخاب کرده و به مقدار کافی داخل آن روغن بریزید. خمیر بامیه را داخل روغن داغ پایپ کنید. هر طرف آن را یک تا دو قیقه سرخ کنید. بعد از سرخ‌شدن از روغن خارج کرده و داخل آب‌کش بریزید تا روغن اضافه‌ش گرفته شود. بامیه‌ها تا گرم هستند آن‌ها را برای چند دقیقه داخل شربت بیاندازید.

مرحله چهارم

در آخرین مرحله از طرز تهیه بامیه عسلی بعد از بیرون آوردن بامیه‌ها تا گرم هستند باید آن‌ها را داخل ظرف مورد نظر بچینید و به همراه چای یا قهوه عربی سروشان کنید. برای تزئین بامیه‌ها می‌توانید از پودر نارگیل، پودر پسته یا بادام خردشده استفاده کنید.

 

نکات:

  • استفاده از خمیرمایه تازه برای بهتر ور آمدن خمیر بامیه عسلی بسیار مهم است تا جایی که قبل از استفاده باید کمی از آن را تست کنید.
  • اگر خمیر کمی شل بود باید کمی دیگر ارد به آن اضافه کنید. این نکته را همواره در نظر داشته باشید که خمیر بامیه و زولبیا نباید خیلی سفت یا شل باشد.
  • برای جلوگیری از سفت شدن خمیر حتما از خمیرمایه یا بیکینگ‌پودر استفاده کنید. در صورت سفتی زیاد خمیر بامیه می‌توانید کمی به آن آب اضافه کنید.
  • در طرز تهیه بامیه می‌توانید روغن جامد را جایگزین روغن سرخ‌کردنی کنید تا بامیه‌های سفت‌تری داشته باشید.
  • برای داشتن بامیه‌های مغزپخت باید آن‌ها را با حرارت بسیار کم سرخ کنید.
  • نکته آخر آن‌که بامیه‌ها هنگام سرخ شدن باید در روغن شناور باشند.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *