کیک کشمشی یکی از پر طرفدارترین کیک ها در سراسر دنیا می باشد که از کشمش و گردو برای تهیه آن استفاده شده تاریخچه این کیک حداقل ۱۰۱۰-۹۷۰ سال قبل از میلاد برمی گردد و یکی از کیک های خوشمزه در عصرانه و صبحانه به حساب می آید شما می توانید از هر نوع کشمش که دوست دارید در تهیه این کیک استفاده کنید. به دلخواه گردو یا شکلات چیپسی نیز می توانید اضافه کنید. در ادامه طرز تهیه کیک کشمشی توسط پودر کیک وانیلی محصول جدید صنایع غذایی تردک را به شما آموزش دادهایم.
طرز تهیه کیک کشمشی
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ ها و مایعات افزودنی را از یخچال خارج نمایید تا به دمای محیط برسند.
مرحله دوم
فر را جهت گرم شدن به مدت 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن نمایید.
مرحله سوم
تخم مرغ ها را در ظرف بزرگی حدود 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط نمایید.
مرحله چهارم
آب (یا شیر) و روغن را به تخم مرغ ها اضافه نموده و حدود 1 دقیقه با دور کند همزن مخلوط نمایید.
مرحله پنجم
پودر کیک را به مخلوط اضافه کرده و ابتدا 1 دقیقه با دور کند، سپس 3 دقیقه با دور تند به هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود. سپس به هر میزان دوست دارید گردو و کشمش را داخل مخلوط کیک بریزید.
مرحله ششم
سطح داخلی قالب را کمی چرب کرده و یا از کاغذ روغنی استفاده نمایید، سپس خمیر را در قالب بریزید.
مرحله هفتم
قالب را حدود 35 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. در نهایت درب فر را تا 20 دقیقه باز نکنید زیرا از پف کردن کیک جلوگیری می کند.
مرحله هشتم
جهت اطمینان از پخت کامل کیک، یک خلال دندان و یا چنگال در کیک فرو ببرید، چنانچه مواد کیک به آن نچسبد کیک آماده است.
مرحله نهم
پس از خارج کردن از کیک 10 دقیقه منتظر بمانید تا قالب به دمای محیط برسد و سپس کیک را از آن خارج نمایید.
نکات:
- برای فرهای برقی و توستر دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.
- کیک را با خلال دندان چک کنید و اگر نیاز بود زمان دهید.
- در طبقه وسط فر سینی را قرار دهید.
- برای طعم های مختلف دیگر می توانید از پودر آماده کیک تردک استفاده نمایید.