طرز تهیه کیک پوند شکلاتی خانگی

کیک پوند شکلاتی خانگی دقیقا همون کیک شکلاتی مرطوب و خوشمزه خانگی هست که همه ازش لذت می برند این کیک کره ای لطیف و خوشمزه با عطر و طعم پودر کاکائو واقعا محشره و برای مهمانی عصرانه شما هم یک گزینه ی عالی هست.

این کیک شکلاتی با یک اسکوپ بستنی عالی میشه و یا کمی خامه زده شده، تضاد رنگ شکلاتی این کیک با رنگ سفید بستنی وانیلی یا خامه ظاهر سرو دسر شما رو جذاب تر و زیباتر میکنه این میزان کیک برای 6 تا 8 نفر کافی هست می تونید یک مهمانی عصرانه خانوادگی را با این کیک پوند شکلاتی خانگی پذیرایی کنید و لذت ببرید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه کیک پوند شکلاتی خانگی

مرحله اول

ابتدا مواد لازم رو آماده کنید. فر رو روشن کنید و در دمای 170 درجه سانتگراد تنظیم کنید تا گرم بشه. یک قالب گرد شیفون به قطر 25 سانتیمتر بردارید و با کره خوب چربش کنید.

مرحله دوم

درون یک کاسه بزرگ 1 پیمانه کره و 1/2 پیمانه روغن قنادی جامد رو با سرعت متوسط همزن هم بزنید تا موقعی که به حالت خامه ای در بیاید می تونید اگه کره قنادی ندارید فقط از کره استفاده کنید. شکر رو اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر یا تا موقعی که رنگش روشن شود و به حالت کرکی در بیاید هم بزنید.

مرحله سوم

پودر کیک شکلاتی تردک را با ۳ عدد تخم مرغ، کره، شیر مخلوط کنید و مایه کیک رو درون قالب بریزید.

مرحله چهارم

حدود 70 تا 80 دقیقه در فر بذارید تا بپزد. برای اینکه مطمئن شوید کیک پخته بعد از حدود 70 دقیقه یک خلال دندان درون کیک فرو کنید، اگر چیزی بهش نچسبید یعنی کیک پخته شده است.

مرحله پنجم

بعد از پخت حدود 10 دقیقه صبر کنید تا کیک خنک شود، سپس کیک رو از قالب در بیارید.

مرحله ششم

کیک شکلاتی رو میتونید با بستنی، خامه زده شده یا حتی مقداری پودر قند الک شده سرو کنید و نوش جان بفرمایید.

 

نکات:

  • برای طرح زیباتر میتوانید از قالب های کیک طرح دار استفاده کنید.
  • برای طعم های مختلف دیگر می توانید از پودر آماده کیک تردک استفاده نمایید.
4.8/5 - (6 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *