طرز تهیه کیک فرشته برفی

کیک فرشته برفی با سفیده تخم مرغ درست میشه بخاطر همین مثل برف سفید و خوش رنگ هست برای طرز تهیه کیک فرشته برفی به 12 عدد سفیده تخم مرغ نیاز دارید و باید زرده های تخم مرغ را برای درست کردن غذای دیگری مثل نان استفاده کنید . برای اینکه سفیده خوب پف کنه حتما باید از همزن برقی استفاده کنید و با همزن دستی نمی تونید این کیک رو خوب دربیارید . در ادامه طرز تهیه کیک اسفنجی توسط پودر کیک وانیلی محصول جدید صنایع غذایی تردک را به شما آموزش داده‌ایم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه کیک فرشته برفی خانگی

مرحله اول

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را در دو کاسه مختلف جدا کنید. سفیده ها را در یک کاسه و زرده ها را در ظرف دیگر.

مرحله دوم

فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا فر گرم بشه.

مرحله سوم

سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا حالت فوم بگیره سپس 3/4 قاشق مرباخوری کرم تارتار و 1/4 قاشق مرباخوری نمک را اضافه کنید و کمی هم بزنید.

مرحله چهارم

همزمان که دارید هم میزنید شکر باقیمانده رو اضافه کنید و به هم زدنتان ادامه دهید تا سفیده کاملا سفت بشه و وقتی کاسه رو بر میگردونید از ظرف نریزه.

مرحله پنجم

پودر کیک وانیل تردک را در چند مرحله اضافه کنید و به کمک یک قاشق چوبی یا لیسک به صورت دورانی هم بزنید ولی خیلی هم نزنید.

مرحله ششم

با دقت مایه کیک را به درون قالب بریزید. بعد به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بذارید تا بپزد.

مرحله هفتم

بعد از خارج کردن کیک فرشته برفی از فر اجازه بدید تا کامل خنک شه بعد اون رو از قالب خارج کنید و بر روی قفسه توری بذارید. برای خارج کردن کیک از قالب هم میتونید از یک چاقو کمک بگیرید.

مرحله هشتم

کیک رو میتونید ساده یا با هر نوع خامه ای که دوست دارید سرو کنید و لذت ببرید.

 

نکات:

  • کیک فرشته برفی برای کسانی که در رژیم غذایی خود نمی تونند از زرده استفاده کنند خیلی گزینه ی خوبی هست و یکجورایی رژیمی هست.
  • برای طعم های مختلف دیگر می توانید از پودر آماده کیک تردک استفاده نمایید.
4.7/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *