طرز تهیه کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی یکی از کیک های لذیذ و پرطرفداره ساده که می تونید به عنوان عصرانه همراه با یک نوشیدنی خنک میل کرده یا آن را پس از غذا به عنوان دسر سرو کنید. توت فرنگی علاوه بر خواصی که برای زیبایی و پوست دارد برای کاهش و پیشگیری بیماری های قلبی نیز توصیه می شود و با این میوه خوشمزه میتوان یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین کیک های دنیا رو تهیه کرد.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه کیک توت فرنگی

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ ها و مایعات افزودنی را از یخچال خارج نمایید تا به دمای محیط برسند.

مرحله دوم

فر را جهت گرم شدن به مدت 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن نمایید.

مرحله سوم

تخم مرغ ها را در ظرف بزرگی حدود 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط نمایید.

مرحله چهارم

آب (یا شیر) و روغن را به تخم مرغ ها اضافه نموده و حدود 1 دقیقه با دور کند همزن مخلوط نمایید.

مرحله پنجم

پودر کیک را به مخلوط اضافه کرده و ابتدا 1 دقیقه با دور کند، سپس 3 دقیقه با دور تند به هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.

مرحله ششم

سطح داخلی قالب را کمی چرب کرده و یا از کاغذ روغنی استفاده نمایید، سپس خمیر را در قالب بریزید.

مرحله هفتم

قالب را حدود 35 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. در نهایت درب فر را تا 20 دقیقه باز نکنید زیرا از پف کردن کیک جلوگیری می کند.

مرحله هشتم

جهت اطمینان از پخت کامل کیک، یک خلال دندان و یا چنگال در کیک فرو ببرید، چنانچه مواد کیک به آن نچسبد کیک آماده است.

مرحله نهم

پس از خارج کردن از کیک 10 دقیقه منتظر بمانید تا قالب به دمای محیط برسد و سپس کیک را از آن خارج نمایید.

نکات:

  • اگر توت فرنگی تازه دارید میتوانید به عنوان تزئین قبل از گذاشتن در فر بروی کیک خود بچینید.
  • کیک اسفنجی را می‌توانید از وسط نصف کنید و روی یک لایه‌اش مربای توت فرنگی یا کرم دلخواهتان را بمالید و دو تکه را روی هم گذاشته و سپس سرو کنید.
  • برای طعم های مختلف دیگر می توانید از پودر آماده کیک تردک استفاده نمایید.
4.8/5 - (5 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *