پنکیک بادام زمینی برای صبحانه یک وعده و طعم بی نظیر هست البته اگه هم پنکیک دوست دارید و هم طعم بادام زمینی این طرز تهیه براتون بهترینه چون همراه قهوه یا یک لیوان شیر یک صبحانه کامل میشه که نمیشه ازش گذشت.
طرز تهیه پنکیک بادام زمینی مثل پنکیک ساده هست که با کمی کره بادام زمینی کاملا متفاوت میشه شاید فکر کنید می تونید موقع سرو روی پنکیک ساده کمی کره بادام زمینی بمالید اما ترکیب کردم کره با مایه پنکیک و پخت اون کاملا طعم جدیدی درست میشه که کاملا لذت بخش هست.
طرز تهیه پنکیک بادام زمینی در خانه
مرحله اول
پودر پنکیک با طعم وانیل تردک را در ظرف گودی ریخته و با شیر ، شکر ، کره بادام زمینی و تخم مرغ به مدت 3 دقیقه (1 دقیقه با همزن برقی) مخلوط نمایید.
مرحله دوم
تابه نچسبی را روی شعله ملایم قرار دهید تا کاملاً داغ شود و به اندازه 1 ملاقه از مایه را در آن ریخته تا به شکل دایره در بیاید.
مرحله سوم
زمانی که حباب هایی روی پنکیک مشاهده گردید به وسیله یک کفگیر پلاستیکی آن را برگردانید تا طرف دیگر پنکیک هم به رنگ قهوه ای روشن در بیاید.
مرحله چهارم
در یک کاسه کوچک دیگر 1/4 پیمانه کره نرم شده رو به همراه 2 قاشق غذاخوری عسل بریزید و با هم مخلوط کنید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه پنکیک هاتون آماده شد مقداری از مخلوط کره و عسلی که درست کردید رو بر روی پنکیک بمالید و بعد مقداری بادام زمینی بو داده شده رو بر روی آن بریزید و نوش جان کنید.
نکات:
- برای تهیه پنکیک نیازی به ریختن روغن در تابه نیست.
- میتوانید خمیر پنکیک را به صورت آماده به مدت دو روز داخل یخچال نگهداری کنید و هر بار یه اندازه مصرفتان پنکیک درست کنید.
- برای این که اندازه پنکیکهایتان برابر شود، میتوانید از قالب استفاده کنید.
- برای طعم های مختلف دیگر می توانید از پودر آماده پنکیک تردک استفاده نمایید.