رنگینک یا حلوای جنوبی یکی از انواع شیرینی های سنتی جنوب و حلوا میباشد که بسیار پرطرفدار و خوشمزه است. در این آموزش به صورت خلاصه آموزش تهیه رنگینک، یک دسر یا شیرینی بسیار خوشمزه از نواحی جنوبی کشور را به شما یاد دهیم که ترکیبی است از خرما، حلوا و گردو، دیگر خودتان مزه بهشتی آن را تصور کنید! این شیرینی برای سفرههای افطاری و سحری در ماه رمضان یک گزینه فوق العاده است که با تامین انرژی شما تا ساعتها سرپا نگهتان میدارد.
طرز تهیه دسر رنگینک
مرحله اول
کلاهک خرماها را جدا کنید و هسته آنها را دربیاورید. گردوها را درشت خرد کنید و به جای هسته، داخل خرما قرار دهید.
مرحله دوم
مرحله سوم
داخل تابه روغن بریزید و اجازه دهید کمی گرم شود. آرد را الک کرده و کم کم به روغن اضافه کنید و اجازه دهید طلایی شود. آرد و روغن را هم بزنید و نگذارید زیاد سفت شوند.
مرحله چهارم
چند نکته
- در تهیه رنگینک دقت داشته باشید که مخلوط آرد و روغن به سفتی حلوا نباشد و قهوهای رنگ نشود.
- برای این که طعم و عطر بهتری داشته باشد میتوانید از کمی زعفران استفاده کنید.