طرز تهیه دسر رنگینک برای سحری

رنگینک

رنگینک یا حلوای جنوبی یکی از انواع شیرینی های سنتی جنوب و حلوا میباشد که بسیار پرطرفدار و خوشمزه است. در این آموزش به صورت خلاصه آموزش تهیه رنگینک، یک دسر یا شیرینی بسیار خوشمزه از نواحی جنوبی کشور را به شما یاد دهیم که ترکیبی است از خرما، حلوا و گردو، دیگر خودتان مزه بهشتی آن را تصور کنید! این شیرینی برای سفره‌های افطاری و سحری در ماه رمضان یک گزینه فوق العاده است که با تامین انرژی شما تا ساعت‌ها سرپا نگهتان می‌دارد.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه دسر رنگینک

مرحله اول

کلاهک خرماها را جدا کنید و هسته آن‌ها را دربیاورید. گردوها را درشت خرد کنید و به جای هسته، داخل خرما قرار دهید.

مرحله دوم

یک ظرف نسبتا گود بردارید و خرماها را به صورت خوابیده کنار هم بچینید تا کف ظرف را کامل پر کنند.

مرحله سوم

داخل تابه روغن بریزید و اجازه دهید کمی گرم شود. آرد را الک کرده و کم کم به روغن اضافه کنید و اجازه دهید طلایی شود. آرد و روغن را هم بزنید و نگذارید زیاد سفت شوند.

مرحله چهارم

حالا به آرد و روغن، پودر قند، پودر دارچین و هل کوبیده اضافه کنید و مخلوط به دست آمده را روی خرماها بریزید.
با پشت قاشق مواد را صاف کنید و برای تزیین رنگینک از پودر پسته استفاده کنید.

چند نکته

  • در تهیه رنگینک دقت داشته باشید که مخلوط آرد و روغن به سفتی حلوا نباشد و قهوه‌ای رنگ نشود.
  • برای این که طعم و عطر بهتری داشته باشد می‌توانید از کمی زعفران استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *