املت فرانسوی یکی از انواع املت است که بسیار خوشطعم، خوشرنگ، مقوی و شیکتر از املت ساده است. فرانسویها به جای املت گوجه یا نیمروی انگلیسی ترجیح میدهند یک نسخه شیکتر و متفاوتتر از تخممرغ را تهیه کنند. همچنین یک روز خوب برای فرانسویها روزی است که با یک صبحانه ساده مانند یک فنجان قهوه خوب همراه با تست و مربا شروع شود.
مواد لازم
- سفیده تخممرغ: ۵ عدد
- زرده تخممرغ: ۲ عدد
- آرد سفید: ۱ قاشق سوپخوری
- بیکینگپودر: ۱ چهارم قاشق چایخوری
- بیکن مرغ: ۱/۴ پیمانه
- پنیرموزارلا: ۱۰۰ گرم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 دقیقه
- مناسب برای 2 نفر
طرز تهیه املت فرانسوی
مرحله اول
در اولین مرحله از طرز تهیه املت فرانسوی، ابتدا در یک کاسه متوسط، تخممرغها را با یک چنگال بزنید تا آخرین رد سفید با هم مخلوط شود. با نمک و فلفل مزهدار کنید.
مرحله دوم
در یک تابه نچسب کره را ذوب کنید و روی حرارت ملایم بچرخانید تا کاملا ذوب شود و کف کند اما قهوهای نشود. تخممرغها را اضافه کنید و با چنگال سریع هم بزنید، در حالی که ماهیتابه را تکان میدهید حتما چنگال را دور تابه حرکت دهید و همانطور که تخم مرغ شکل میگیرد آنها را از کف ماهیتابه بتراشید. به محض اینکه تخممرغها خیلی نرم و خامهای شدند، هم زدن را متوقف کنید.
مرحله سوم
با استفاده از چنگال، تخم مرغ را به آرامی در یک لایه یکنواخت در اطراف ماهیتابه پخش کنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و آن را با دسته آن به سمت بالا کج کنید و با استفاده از چنگال، املت را به آرامی روی خودش بغلتانید تا تقریبا از وسط تا شود. با استفاده از چنگال، املت را به لبه ماهیتابه فشار دهید. از چنگال برای تا زدن لبههای آویزان تخم مرغ به سمت بالا استفاده کنید و املت را ببندید. در نهایت ماهیتابه را درست روی بشقاب نگه دارید و املت را روی آن برگردانید. باید به شکل بادامی باشد. اکنون املت را سرو کنید. (برای تهیه املت دیگر، تکه های تخم مرغ را از ماهیتابه پاک کنید و تکرار کنید.)
نکات:
- برای تهیه املت فرانسوی میتوانید از تابه هم استفاده کنید.
- انتخاب انواع پنیر، یکی از مهمترین مراحل تهیه املت فرانسوی است. پنیرهای نرم و آبکی مانند پنیر خامهای، موزارلا و چدار، برای این املت مناسب هستند.
- بیکن، طعم دودی و نمکی خاصی به املت فرانسوی میبخشد و میتوانید برای تهیه این صبحانه از انواع بیکن استفاده کنید و برای ترد شدن بیکن، آن را در تابه بدون روغن تفت دهید تا چربی آن خارج شود.
- املت فرانسوی را میتوانید به همراه نان تست، نان باگت، سالاد سبزیجات، میوههای تازه و یک فنجان قهوه یا چای سرو کنید.
- بافت املت فرانسوی نرمتر و لطیفتر است. اما اگر دوست دارید املت شما پف کند، میتوانید کمی بکینگ پودر به آن اضافه کنید.