طرز تهیه لبو با عسل

لبو، این گوهر سرخ رنگ زمستان، با طعم شیرین و رنگ زیبایش، دل هر کسی را می‌برد. برای شیرین کردن لبو، چه چیزی بهتر از عسل طبیعی؟ عسل نه تنها طعم لبو را دلپذیرتر می‌کند، بلکه خواص درمانی آن را هم دوچندان می‌کند.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 90 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه لبو با عسل خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه لبو با عسل این است که چغندرها را خوب بشویید و سر آن را کمی بگیرید بعد باید چغندرها را در یک قابلمه مناسب بگذارید و مقداری آب به اندازه‌ای که کامل سطح چغندرها را بپوشاند رویشان بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید آب به جوش آید سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را کامل ببندید و بگذارید چغندرها به مدت ۲ ساعت با حرارت کم بپزند تا کاملا نرم شوند.

مرحله دوم

بعد از این که چغندرها کاملا پختند آن‌ها را از قابلمه خارج کنید و عسل را به آب باقیمانده در قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شوند. اگر دوست دارید می‌توانید مقداری آبلیمو هم به شربت اضافه کنید. بعد لبوها را به قابلمه اضافه کنید و پوستشان را بگیرید. در نهایت هم اجازه دهید به مدت یک ربع دیگر بپزند تا شربت کامل به خوردشان برود. لبوی آماده شده را می‌توانید گرم یا سرد سرو کنید. نوش جان!

 

نکات:

  • زمان پخت لبو به اندازه و نوع لبو بستگی دارد. لبوهای کوچک‌تر سریع‌تر پخته می‌شوند. برای اطمینان از پخت کامل لبو می‌توانید با چنگال آن را امتحان کنید
  • به طور معمول، لبوها بین ۱ تا ۲ ساعت پخته می‌شوند.
  • میزان عسل مورد نیاز برای شیرین کردن لبو بستگی به ذائقه شما دارد. می‌توانید از یک قاشق چای‌خوری تا چند قاشق غذاخوری عسل استفاده کنید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *