طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل

اول از همه خوب است بدانید که سالاد سزار هیچ ارتباطی به ژولیوس سزار، حاکم روم ندارد و آنقدرها هم قدیمی نیست. سالاد سزار کلاسیک از مکزیک سرچشمه گرفته است.

در قلمرو آشپزی مدرنِ ایرانی، غذاهای کمی مثل سالاد سزار جذابیت دارند. با این حال این سالاد محبوب با افزودن مرغ گریل شده دستخوش دگرگونی وسوسه‌انگیزی می‌شود. در ادامه طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل را بررسی خواهیم کرد.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل خانگی

مرحله اول

در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل ابتدا سرکه، روغن زیتون، پودر سیر، آویشن، پونه کوهی، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس مرغ را در یک ظرف کم عمق یا کیسه پلاستیکی قرار دهید و این مایع آماده برای مرینیت مرغ را به آن اضافه کنید، طوری که کاملا سطح مرغ را بپوشاند. مرغ را به مدت حداقل یک ساعت یا حداکثر ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه‌دار شود.

مرحله دوم

هم‌زمان که مرغ را مرینیت کرده‌اید، زمان آن است که باقی مواد سالاد سزار با مرغ گریل شده را آماده کنید. پس ابتدا نان کروتان‌ را در فر یا تابه گریل کمی گریل کنید سپس سس را با مخلوط کردن همه مواد یعنی سیر، ماست، آبلیمو، سس خردل، رزماری، سرکه، سس ورچستر، روغن زیتون، پنیر پارمزان، فلفل و نمک با هم درست کنید تا یکدست و کرم رنگ شود. هم زمان که سس را آماده می‌کنید کاهوهای مورد نیاز برای سالاد را هم شسته، خوب خشک و بعد درشت خرد کنید.

مرحله سوم

مرغ را از مایع مرینیت خارج کنید، اضافه مایع آن را تکان دهید و باقیمانده مرینیت را دور بریزید. فر یا تابه گریل را گرم کنی سپس مرغ را در تابه یا سینی فر قرار دهید و حدود ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف یا تا زمانی که کاملا پخته شود و دیگر صورتی نباشد، بپزید.

مرحله چهارم

بعد از این که مرغ گریل موردی نیاز برای تهیه سالاد سزارتان را آماده کردید در یک ظرف مناسب ابتدا کاهوی خرد شده را به همراه مقداری پنیر پارمسان پودری بریزید بعد مرغ و نان کروتان را اضافه کنید و در نهایت با سس آغشته و سرو کنید. نوش جان! برای تزیین هم می‌توانید از گوجه گیلاسی و البته خیار خرد شده هم استفاده کنید یا حتی مقداری شوید تازه بریزید.

 

نکات:

  • اگر می‌خواهید مرغ سالاد سزار شما گریل نباشد، می‌توانید آن را در فر یا حتی در سرخ‌کن بپزید.
  • می‌توانید از ماهی سالمون، ماهی تن یا میگو به عنوان جایگزین مرغ استفاده کنید.
  • می‌توانید سبزیجاتی مثل کلم بروکلی، فلفل دلمه‌ای، گوجه گیلاسی، آووکادو یا خیار را هم به مواد سالاد اضافه کنید.
  • برای غنی‌تر و مقوی شدن سالاد سزار حتی می‌توانید غلات مثل کینوآ یا پاستا پخته شده را به این سالاد اضافه کنید.
  • در صورتی که سس سالاد را اضافه نکرده باشید، می‌توانید سالاد سزار با مرغ گریل خود را تا ۵ روز در یخچال نگهداری کنید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *