طرز تهیه حمص بادمجان

آیا به دنبال پیش‌غذایی متفاوت و خوشمزه برای مهمانی‌های تابستانی خود هستید؟ آماده کردن حمص یک گزینه خوب است به‌خصوص اگر با بادمجان باشد. بادمجان، با طعمی دودی و خامه‌ای، گزینه‌ای ایده‌آل است. این غذای مدیترانه‌ای به سادگی تهیه می‌شود و ظاهری زیبا و مجلسی دارد. در ادامه، طرز تهیه حمص بادمجان را به شما آموزش می‌دهیم که می‌توانید با کمی خلاقیت، آن را مطابق سلیقه خودتان تغییر دهید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه حمص بادمجان خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه حمص بادمجان این است که موادش یعنی نخود و بادمجان را آماده کنید. برای این کار بادمجان را از وسط نصف کنید و در یک ورقه پخت، بادمجان‌ها را در فر ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، قرار دهید. بعد بادمجان را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود سپس داخل بادمجان را با قاشق بیرون بیاورید و پوست آن را باقی بگذارید. هم‌زمان هم نخود را با آب بپزید.

مرحله دوم

در مخلوط‌کن یا غذاساز، بادمجان، نخود پخته شده، سیر، آبلیمو، ارده و نمک را مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط تا حدودی غلیظ خواهد بود. روغن زیتون را به آرامی اضافه کنید تا خوب مخلوط شود بعد جعفری تازه خرد شده را با دست مخلوط کنید و هم بزنید. حمص بادمجان شما آماده است. اکنون می‌توانیدبرای سرو، کمی روغن زیتون اضافی روی آن بریزید و پودر فلفل قرمز، پاپریکا یا زیره را برای کمی رنگ روی حمص بادمجان بپاشید.

 

نکات:

  • حتما نخود را از شب قبل در آب بخیسانید تا نفخ آن گرفته شود.
  • اگر حمص شما سفت شده است، می‌توانید با اضافه کردن کمی آب یا آب لیمو، غلظت آن را تنظیم کنید.
  • برای تهیه حمص بادمجان، از بادمجان‌های دلمه استفاده کنید. این بادمجان‌ها پوست نازک‌تر و گوشت بیشتری دارند و طعم بهتری به حمص می‌دهند.
  • می‌توانید بادمجان‌ها را به طور مستقیم روی شعله گاز، روی تابه گریل دودی کنید. برای طعم دودی قوی‌تر، کباب کردن بادمجان‌ها روی ذغال بهترین گزینه است.
  • حمص بادمجان را می‌توانید بین 3 تا 5 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید اما در صورت مشاهده بو یا طعم نامطبوع یا در صورت مشاهده هرگونه کپک آن را دور بریزید.
  • برای نگهداری طولانی‌تر هم می‌توانید آن را به مدت 3 ماه فریز کنید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *