بلال یکی از آن خوراکیهایی که ممکن است در شبهای سرد زمستان و یا در دل تابستان هوس کنیم. کسانی که بلال دوست دارند، معمولا هر چیزی که با این گیاه درست میشود را دوست دارند. بعضیها عاشق ذرت مکزیکی با سس فراوان هستند، بعضیها هم دوست دارند بلال را کبابی بخورند. در ادامه این مطلب، طرز تهیه بلال مکزیکی را به روش جذاب و متفاوت بررسی میکنیم.
مواد لازم
- بلال متوسط: ۶ تا ۸ عدد
- خامه ترش: نصف فنجان
- سس مایونز: نصف فنجان
- گشنیز خرد شده: نصف فنجان
- سیر خرد شده: ۱ حبه
- فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چایخوری
- آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 دقیقه
- مناسب برای 6 نفر
طرز تهیه بلال کبابی مکزیکی
مرحله اول
در این روش ابتدا ذرت کامله را پوست کنده و رشتههای ابریشمی آن را جدا کنید بعد بلالهای پوست کنده را مستقیما روی گریل ، منقل و یا اجاق گاز قرار دهید. به مدت حدود ۳ دقیقه بدون جابهجایی بپزید تا دانهها طلایی رنگ و کمی سوخته شوند. سپس بلالها را برگردانید و طرف دیگر را هم به همین ترتیب بپزید. تا زمانی که همه طرفهای بلال طلایی رنگ شود، این فرآیند را ادامه دهید تا در نهایت بلالها را از روی گریل برداشته و در یک ظرف قرار دهید.
مرحله دوم
اکنون خامه، سس مایونز، گشنیز، سیر، فلفل و آبلیمو را با هم مخلوط کنید. مخلوط را بچشید و در صورت نیاز با نمک مزهدار کنید و کنار بگذارید.
مرحله سوم
از یک برس یا قاشق استفاده کنید تا هر خوشه بلال را با سس پوشش دهید و بعد میل کنید. نوش جان!
نکات:
- حتما از ذرت تازه استفاده کنید. ذرت تازه دانههای پر و شیرینتری دارد. ضمنا ذرتهایی با اندازه متوسط تا بزرگ برای گریل کردن مناسبتر هستند.
- برای پخت ذرت به روش گریل باید حتما حرارت متوسط استفاده کنید و اگر نگران سوختن بلال هستید بهتر است از حرارت غیرمستقیم استفاده کنید.
- زمان پخت بلالها را به مدت ۳-۴ دقیقه از هر طرف گریل کنید تا دانهها طلایی رنگ و کمی سوخته شوند.