طرز تهیه آش رشته با برنج

آش رشته غذایی محبوب است که در اکثر مواقع با حبوبات، سبزی آش، رشته و کشک تهیه می‌شود اما این بار می‌خواهیم طرز تهیه آش رشته با برنج را به شما آموزش دهیم. استفاده از برنج در آش رشته، طعم و لعاب متفاوتی به آن می‌دهد و باعث می‌شود آش غلیظ‌تر و سیرکننده‌تر شود.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه آش رشته با برنج خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه آش رشته با برنج این است که مواد لازم برای تهیه آش رشته را آماده کنید. برای این کار ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شده و نرم شود. هم‌زمان سبزی آش را که شامل تره به میزان ۳۰۰ گرم، جعفری ۲۰۰ گرم و گشنیز و اسفناج ۱۰۰ گرم را بشویید و خرد کنید. در نهایت هم پیاز و سیر را به اندازه مدنظرتان خرد کنید و سرخ کنید. نعنا داغ را هم خوب است همین جا آماده کنید.

مرحله دوم

در این مرحله زمان آن رسیده که حبوبات خیس خورده را بپزید. برای این کار حبوبات را به همراه پیاز داغ و زردچوبه داخل قابلمه مناسب بریزید و آب را اضافه کنید و اجازه دهید تا حبوبات بپزند. در نهایت بعد از آن که حبوبات کمی پخت برنج را که خوب شسته بودید به قابلمه حبوبات اضافه کنید و مجدد اجازه دهید حبوبات و برنج بپزند.

مرحله سوم

اکنون که حبوبات آش رشته پخته است، سبزی آش رشته را به قابلمه آش اضافه کنید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد سپس نمک، فلفل سیاه را اضافه کنید. بعد رشته آش را به آش اضافه کنید و صبر کنید تا رشته هم پخته شود در نهایت بعد از پخت رشته، کشک را که در کمی آب حل کرده‌اید به آش اضافه کنید و اجازه دهید آش کمی قل بزند. در نهایت آش که پخت آن را در ظرف مدنظرتان بریزید و با نعناع داغ، پیاز داغ، سیر داغ و کشک تزیین و میل کنید. نوش جان!

 

نکات:

  • به جای اسفناج در سبزی آش می‌توانید از برگ چغندر استفاده کنید.
  • رشته آش را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آش بپزید تا پخته شود.
  • کشک را در آخر پخت به آش اضافه کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر آش را بجوشانید.
  • استفاده از برنج در آش رشته طعم و لعاب متفاوتی به آن می‌دهد و باعث می‌شود آش غلیظ‌تر و سیرکننده‌تر شود. همچنین برنج به آش کمک می‌کند تا سریع‌تر جا بیفتد. برای تهیه آش رشته با برنج بهتر است از برنج نیم دان استفاده کنید چون زودتر می‌پزد.
  • برای خوشمزه تر شدن آش رشته با برنج می‌توانید مقداری زعفران به آن اضافه کنید.
  • برای پخت سریع‌تر آش می‌توانید از حبوبات پخته‌شده استفاده کنید.
  • راز خوشمزه‌تر شدن آش رشته با برنج این است که از قلم گاو یا آب گوشت در آن استفاده کنید.
  • آش رشته را می‌توانید با کشک، سرکه یا آبلیمو سرو کنید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *