طرز تهیه کوفته سوئدی با پوره سیب زمینی

کوفته سوئدی  یک غذای جدید و هیجان انگیز را امتحان کنید. این غذا را بیشتر محلی‌ها در هوای بهاری آماده می‌کنند و باور دارند که خستگی‌های بهاری را از شخص دور می‌کند. آماده کردن این غذا، وقت و حوصله زیادی می‌خواهد اما با چشیدن مزه خاص آن، همه خستگی آشپزی از تن شما بیرون می‌رود.
شما می‌توانید با نگه‌داری مواد آماده شده در یخچال، برای وعده‌هایی که زمان کافی غذا درست کردن ندارید، وقت ذخیره کنید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه کوفته سوئدی

مرحله اول

برای پوره کردن سیب زمینی یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و سیب زمینی‌ها را داخل آن بریزید، روی شعله زیاد قرار دهید و صبر کنید تا بجوشند. با چنگال امتحان کنید که پخته باشند، سپس می‌توانید آن‌ها را از آب خارج کنید و اجازه دهید سرد شوند.

مرحله دوم

کره و خامه را به سیب زمینی اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. حالا مواد را با گوشت‌کوب یا همزن برقی، هم بزنید تا یک‌دست شود. ادویه‌های لازم را به سیب زمینی بیفزاید، سپس روی ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید.

مرحله سوم

برای تهیه کوفته فر را روی دمای 190 درجه سانتی گراد قرار دهید، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
شیر و آرد سوخاری را در کاسه بریزید و کنار بگذارید تا کمی خیس بخورند. در همین زمان، یک تابه بزرگ را روی گاز قرار دهید و دو قاشق کره داخل آن بریزید تا ذوب شود.

پیاز و سیر را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها نرم و شیشه‌ای شوند، برای این‌کار چهار دقیقه زمان نیاز دارید. محتویات تابه را در ظرف آرد سوخاری و شیر خالی کنید و صبر کنید تا خنک شود.

مرحله چهارم

گوشت گاو، گوشت گوسفند، تخم مرغ، نمک، فلفل، ادویه آل اسپایس و جوز هندی را به ظرف مخلوط کن اضافه کرده و کاملاً با هم مخلوط کنید.

از مواد، توپ‌هایی به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و روی سینی فر قرار دهید، این‌کار را تا تمام شدن مواد ادامه بدهید.

حالا سینی را به فر منتقل کنید و 10 تا 12 دقیقه زمان بگیرید تا کاملا مغز پخت شوند.

مرحله پنجم

برای آماده‌سازی سس مخصوص این غذا؛ باقی‌مانده کره را داخل یک قابلمه بزرگ ذوب کنید، آرد را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید. یک دقیقه این‌کار را ادامه دهید، سپس آرام آرام آب‌گوشت را داخل قابلمه بریزد و همچنان هم‌ بزنید. مطمئن شوید که گلوله‌های آرد همگی ذوب شوند.

نمک و فلفل را به ترکیبات بیفزایید، تا زمانی‌که سس مخصوص کوفته سوئدی غلیظ شود، آن را با قاشق چوبی هم بزنید.

اگر از خامه استفاده می‌کنید، سس را با خامه ترکیب کنید و سپس پیازچه یا جعفری را به آن اضافه کنید.

مرحله ششم

پوره سیب زمینی را کف ظرف سرو مورد نظرتان بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید. سپس کوفته ها را روی پوره بچینید و در انتها سس مخصوص را روی کل غذا خالی کنید.

 

نکات:

  • می‌توانید غذا را با نان‌های مدیترانه‌ای سرو کنید.
  • دورچین‌های گیاهی مانند هویج، نخود سبز، ذرت و… بخار پز شده، می‌توانند این غذا را تکمیل کنند.
  • شما می‌توانید از سس انار یا سس آلو برای خوش طعم شدن کوفته‌ها استفاده کنید.
  • اگر میزان مواد اولیه برای شما زیاد آمد، می‌توانید تا 10 روز گوشت را در فریز نگهداری کنید.

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *