طرز تهیه کوفته بوقلمون و سبزیجات

اگر شما هم یکی از طرفداران کوفته هستید، می‌توانید آن را به شیوه اروپایی‌ها با ترکیب گوشت بوقلمون و مرغ و بدون نیاز به گوشت قرمز آماده کنید. در این رسپی به جای لپه، خرده نان را به کوفته اضافه می‌کنیم و با پنیرهای خوش‌عطر ، بافت و طعمی متفاوت را به آن می‌دهیم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه کوفته بوقلمون و سبزیجات

مرحله اول

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در فاصله گرم شدن فر، اسفناج یخ‌زدایی شده را با حوله آشپزخانه خوب خشک کنید. گوشت بوقلمون را در یک کاسه قرار داده و وسط آن را خالی کنید. اسفناج و پیاز خرد شده را که سه قاشق غذاخوری آن را کنار گذاشته‌اید به همراه سیر، یک عدد تخم مرغ بزرگ، حدود یک چهارم شیر، آرد سوخاری، پنیر پارمسان رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید.

مرحله دوم

با موادی که آماده کرده‌اید، سپس 12 کوفته بزرگ درست کرده و روی آن را روغن زیتون بریزید و سپس آن را در یک ظرف مناسب در فری که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید و حدود 20 دقیقه کباب کنید تا زمانی که پخته شود.

مرحله سوم

در حالی که کوفته قلقلی‌ها در فر هستند؛ یک قابلمه کوچک را برای تهیه سس روی حرارت متوسط گرم کنید. روغن زیتون را به همراه دو قاشق غذاخوری کره، داخل قابلمه بریزید. کره را آب کرده، پیاز ریز خرد شده باقیمانده را اضافه کرده و دو دقیقه آن را تفت دهید و سپس آرد را به آن اضافه کنید و بگذارید آرد یک دقیقه بپزد، سپس یک و یک دوم فنجان شیر را به آن اضافه کنید.

اجازه دهید تا مایع به جوش بیاید و بعد پنیرهای پنیر موزارلا و پستو را به سس اضافه کرده، هم بزنید. برای مزه‌دار کردن سس به آن نمک، فلفل اضافه کنید و حرارت گاز را در پایین‌ترین حالت قرار دهید تا سس قوام بگیرد.

مرحله چهارم

کوفته قلقلی‌ها را برای بردن به سفر خود به عنوان یک غذای سفری مناسب در ظرف مناسب بریزید و در هنگام سرو آن روی کوفته‌ها را با سس و برگ جعفری تازه تزئین کنید.

 

نکات:

  • می توانید از  آرد سوخاری تردک برای دستور پخت خود استفاده کنید.
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *