کوکو سیب زمینی یک غذای ساده است که میتوان آن را در کمترین زمان ممکن تهیه کرد. معمولا این غذا از ترکیب ساده سیب زمینی و تخم مرغ با پیاز تهیه میشود اما میتوانید آن را به گونهای بپزید که تردتر باشد. در ادامه طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد نخودچی را که روشی برای تهیه کوکو به شکلتردتر است را بررسی میکنیم.
مواد لازم
- سیب زمینی: 5 عدد
- تخم مرغ: 2 عدد
- پودر پیاز: به مقدار لازم
- نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم
- آرد نخودچی: به مقدار لازم
- جعفری خرد شده: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 60 دقیقه
- مناسب برای 4 نفر
طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد نخودچی خانگی
مرحله اول
اولین مرحله از طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد نخودچی این است که سیب زمینیها را در آب بپزید نیاز نیست که سیب زمینی کامل پخته شود. بعد اجازه دهید سیب زمینی خنک شود سپس پوست آن را جدا کنید و سیب زمینیها را رنده کنید و در کاسه بریزید. سپس در یک ظرف دیگر پیاز را رنده کنید و تمام آب اضافی آن را بگیرید و به همان کاسه سیب زمینی رنده شده اضافه کنید در نهایت بقیه مواد، تخم مرغ، آرد، جعفری، نمک و فلفل را به همراه ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی اضافه کنید.
مرحله دوم
اکنون همه مواد را با دست خوب با هم مخلوط کنید. بعد حدود ۲ قاشق از مخلوط را بردارید و با انگشتان و کف دست خود آن را به شکل بیضی درآورید. سپس مقداری روغن را در ماهیتابهای روی حرارت متوسط گرم کنید و وقتی کاملا گرم شد چند تکه کوکو را یکی یکی داخل تابه بریزید. آنها را در تابه برای چند دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا قهوهای شوند. از یک کاردک برای برگرداندن آنها استفاده کنید تا بتوانید آنها را راحت برگردانید. پس از پخته شدن هر دو طرف، کوکوی سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. این کار را برای تمام مایه کوکو انجام دهید.
نکات:
- اگر میخواهید کوکو شما تردتر باشد، میتوانید یک قاشق غذاخوری آرد گندم به مایه کوکو اضافه کنید. اما برای پفدارتر شدن کوکوی خود میتوانید یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر به مایه کوکو اضافه کنید.