طرز تهیه چلو گوشت بوقلمون

برای تهیه چلو گوشت لازم نیست همیشه از گوشت قرمز استفاده کنید گاهی می‌توانید به جای آن از گوشت بوقلمون هم استفاده کنید و طعم متفاوتی را از این غذای خوشمزه و خاص داشته باشید.  در ادامه طرز تهیه چلو گوشت بوقلمون را بررسی خواهیم کرد تا بتوانید یک غذای مجلسی و متفاوت برای خود و عزیزان‌تان تهیه کنید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه چلو گوشت بوقلمون خانگی

مرحله اول

در اولین مرحله از طرز تهیه چلو گوشت بوقلمون این است که در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و بعد ران بوقلمون را اضافه کنید و تفت دهید سپس پیاز خرد شده را به همراه ۲ حبه سیر را اضافه کنید و هم بزنید بعد که پیاز کمی نرم شد نوبت آن است که ادویه‌ها را به همراه برگ بو و رب اضافه کنید.

مرحله دوم

اکنون در این مرحله که ران بوقلمون را خوب تفت داده‌اید ابتدا زعفران دم کرده را اضافه کرده و بعد آب و نصف یک فلفل دلمه را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت بوقلمون به مدت ۲ ساعت خوب بپزد. فقط در نیم ساعت آخرش یک قاشق چایخوری نمک و سه قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید.

مرحله سوم

برای این غذای خوشمزه خوب است یک پلوی ساده یا یک شوید پلو باقالی تهیه کنید. برای این کار برنج را می‌توانید خیلی ساده کته کنید و بپزید.

 

نکات:

  • برای چلو گوشت بوقلمون می‌توانید از ران، سینه یا مخلوطی از هر دو استفاده کنید. اگر از ران بوقلمون استفاده می‌کنید، می‌توانید استخوان ران را جدا کنید. گوشت بوقلمون تازه را انتخاب کنید و به دنبال قطعاتی باشید که چربی زیادی نداشته باشند.
  • می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند هویج هم در این غذا استفاده کنید.
  • برای مزه دار کردن حتما از ادویه‌‌های مختلفی مانند نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، آویشن و غیره استفاده کنید.
  • برای تهیه چلو گوشت می‌توانید رب را حذف کنید و آن را با ادویه خوب مزه‌دار کنید اما باید قبل از پخت خوب گوشت بوقلمون را در روغن تفت دهید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *