طرز تهیه پیتزا با نان تست

اگر همیشه هوس پیتزا می‌کنید اما به‌خاطر نداشتن خمیر پیتزا یا نان پیتزا بی‌خیال تهیه آن می‌شوید، با دستور تهیه‌ای که در ادامه داریم، می‌توانید فوری یک پیتزای خوشمزه خانگی با نان تست و چند ماده ساده بپزید و لذت ببرید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه آبگوشت مرغ خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه پیتزا با نان تست این است که فر را با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

مرحله دوم

اکنون و هم زمان که فر گرم می‌شود یک ورقه پخت را با کمی روغن اسپری کنید و برش‌های نان تست را روی آن قرار دهید. برش‌های نان را به مدت ۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا شروع به برشته شدن کند.

مرحله سوم

بعد نان برشته شده را از فر خارج کنید و روی هر برش را یک قاشق غذاخوری سس پیتزا بمالید، بعد سوسیس را بچینید و سپس یک‌چهارم فنجان پنیر موزارلای رنده شده بپاشید و با فلفل دلمه‌ای تزئین کنید و بعد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شود به فر برگردانید. بعد آن‌را خارج و میل کنید. نوش جان!

 

نکات:

  • فلفل دلمه‌ای، اسفناج، بروکلی، پیاز، قارچ و حتی گوجه می‌توانند گزینه‌های مناسبی برای تاپینگ پیتزای شما و جایگزین سوسیس باشند.
  • ترکیب سس گوجه فرنگی ساده و سس پستو گزینه خوبی است که می‌توانید در تهیه پیتزا از آن استفاده کنید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *