طرز تهیه پیتزا با سیب زمینی آب پز خانگی

پیتزای سیب زمینی آب پز، یک جایگزین سریع و خوشمزه برای شماست. در این روش تهیه پیتزا از سیب زمینی آب پز به جای خمیر پیتزا استفاده می‌شود. این پیتزا که بافت نرم و لطیفی دارد با وجود طعم بی‌نظیر سیب‌زمینی به همراه پنیر و سایر مواد دلخواه به شما یک پیتزای خاص، کامل و دلچسب می‌دهد.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 2 نفر

طرز تهیه پیتزا با سیب زمینی آب پز

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه پیتزا با سیب زمینی آب پز با فر این است که فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سیب زمینی‌های آب پز را له کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. پنیر چدار، تخم مرغ، آرد برنج، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را به سیب زمینی‌های له شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مخلوط سیب زمینی را روی سینی فر پهن کرده و به شکل یک دایره به قطر ۳۰ سانتی‌متر درآورید.

مرحله دوم

پوسته سیب زمینی را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی و خشک شود. پوسته پخته شده را از فر خارج کرده و پنیر موزارلا، گوجه گیلاسی، ریحان خشک، آویشن خشک و سوسیس یا پپرونی را روی آن بپاشید. پیتزا را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر آب شود. پیتزا را از فر خارج کرده و چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود. سپس به برش‌های دلخواه تقسیم کرده و سرو کنید.

نکات:

  • برای تهیه لایه خمیری پیتزا با سیب زمینی بهتر است حتما برای چسبندگی بهتر پوسته سیب زمینی آرد برنج یا آرد ذرت در مخلوط استفاده کنید.
  • ضخامت پوسته پیتزا با سیب زمینی درست مثل ضخامت پیتزا با خمیر به سلیقه شما بستگی دارد. اگر پوسته نازک‌تر را ترجیح می‌دهید، می‌توانید مقدار مواد را کمتر کرده و پوسته را نازک‌تر پهن کنید.
  • برای تهیه پیتزا سیب زمینی هم می‌توانید از سایر مواد دلخواه مانند قارچ، فلفل دلمه، پیاز یا زیتون برای رویه پیتزا خود استفاده کنید.

 

 chefspencil   thatveganbabe

 

امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *