یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی که طی سال های اخیر در سرتاسر دنیا و به ویژه کشور ما طرفداران زیادی پیدا کرده است، پاستا پستو می باشد. پستو، نوعی سس سبز طعم دار ایتالیایی است، که به صورت بسته بندی شده در بسیاری از فروشگاه ها یافت میشود. این سس برای نخستین بار در شهر بندری جنوا، در منطقه شمالی ایتالیا، متولد شده است.
مواد لازم
- پاستا (به دلخواه): ۲۰۰ گرم
- ریحان تازه: ۲ پیمانه
- پنیر پارمیزان رنده شده: ۵۰ گرم
- مغز گردو: ۵۰ گرم
- سیر: ۲ حبه
- روغن زیتون: ۱/۲ پیمانه
- آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 دقیقه
- مناسب برای 5 نفر
طرز تهیه پاستا پستو خانگی
مرحله اول
در اولین مرحله از طرز تهیه پاستا پستو ساده ابتدا آب را به یک قابلمه بزرگ روی حرارت زیاد اضافه کنید، چند قاشق نمک اضافه کنید و آب را به جوش بیاورید. پس از جوش آمدن آب، پاستا را اضافه کنید و حرارت را روی حرارت ملایم قرار دهید. پاستا را تا آل دنته بپزید. وقتی پاستا آماده شد آن را آبکش کنید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
مرحله دوم
اکنون و در این مرحله ریحان، پنیر پارمیزان، مغز گردو، سیر، نمک و فلفل سیاه و آبلیمو را به مخلوطکن یا غذاساز اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود همانطور که مخلوطکن در حال کار است، کمی روغن زیتون بریزید و چند بار دیگر هم بزنید. در نهایت سس پستوی آماده را در یک کاسه یا شیشه بریزید.
مرحله سوم
در آخرین مرحله از طرز تهیه پاستا پستو ساده پاستا را به یک کاسه منتقل کنید تا حرارت غیر ضروری به پستو اضافه نشود چون ریحان وقتی که داغ میشود سیاه میشود. بعد سس پستو را روی پاستا بریزید و هم بزنید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود. کمی پنیر پارمزان تازه بپاشید و سرو کنید. نوش جان!
نکات:
- اگر به گردو حساسیت دارید، میتوانید از بادام یا بادامزمینی به جای آن استفاده کنید.
- برای تهیه سس پستو میتوانید از مخلوطکن یا غذاساز استفاده کنید. اگر از مخلوطکن استفاده میکنید، ممکن است سس کمی ناهموار شود.
- اگر سس پستو غلیظ شد، میتوانید کمی آب یا روغن زیتون به آن اضافه کنید تا رقیقتر شود.
- برای آنکه پاستای پستوی شما کاملتر باشد میتوانید مقداری مرغ گریل شده یا حتی میگوی کبابی اضافه کنید.
- پستوی خانگی که به درستی نگهداری شود تا ۵ روز ماندگاری دارد.