طرز تهیه پاستا ساده با مرغ

پاستا یکی از غذاهایی است که هم طعم فوق‌‎العاده‌ای دارد و هم پخت آن بسیار ساده است. در ادامه می‌خواهیم طرز تهیه پاستا ساده با مرغ که یک غذای ساده، سریع و خوشمزه است را بررسی کنیم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه پاستا ساده با مرغ خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه پاستا ساده با مرغ این است که تکه‌های مرغ را در ماهیتابه سرخ کنید و در تابه برای پاستا مرغ سیر درست کنید. اما قبل از آن پاستا را در آب جوش بریزید تا بپزد. در همین حین روی تکه‌های مرغ، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل بپاشید. بعد مرغ مزه‌دار شده را در قابلمه‌ای که روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری کره در آن ریخته‌اید و روی حرارت متوسط ​​رو به بالاست، اضافه کنید. حتما اجازه دهید تابه برای چند دقیقه داغ شود بعد مرغ را به مدت ۵-۶ دقیقه تفت دهید تا طلایی و پخته شود. در این مرحله اگر لازم است در ماهیتابه را ببندید تا مرغ کامل بپزد در نهایت هم مرغ را از ماهیتابه خارج کنید و در بشقاب بریزید.

مرحله دوم

اکنون در همان ماهیتابه، کره باقی‌مانده را اضافه کنید. بعد از این‌که آب شد سیر و آرد را با هم مخلوط کرده و حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید. آب مرغ و آب لیمو را با هم مخلوط کنید (و تکه‌های قهوه ای را از ته تابه بتراشید). اجازه دهید حدود یک دقیقه حباب بزند. در نهایت هم خامه را اضافه کنید و بگذارید ۴-۵ دقیقه دیگر یا بیشتر بپزد تا کمی غلیظ شود و بعد پنیر پارمسان را داخل سس هم بزنید.

مرحله سوم

اکنون مرغ و اسپاگتی پخته و آبکش شده را در ظرف مناسب بریزید و مخلوط کنید. بعد که سس کمی غلیظ شد، پنیر پارمسان را اضافه کنید و در نهایت سس را به مخلوط پاستا و مرغ اضافه کنید و هم بزنید. پاستای ساده با مرغ شما آماده است. می‌توانید با کمی جعفری آن را تزیین و میل کنید. نوش جان!

 

نکات:

  • اگر سینه مرغ ندارید می‌توانید از ران مرغ هم استفاده کنید، اما به زمان پخت بیشتری نیاز دارد.
  • برای طعم بیشتر بهتر است مرغ را قبل از پخت با ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا یا آویشن مزه‌دار کنید.
  • برای کودکان یا سروهای سریع، پاستاهای فرمی ریزتر مانند پاپیونی یا پروانه‌ای یا روتینی را انتخاب کنید.
  • اگر می‌خواهید پاستای خود را کمی غنی‌تر و خوشمزه‌تر کنید می‌توانید، مقداری سبزی مثلا یک مشت اسفناج تازه یا قارچ، فلفل دلمه‌ای در انتها اضافه کنید. البته اضافه کردن کلم بروکلی هم گزینه خوبی برای تنوع دادن به این غذاست.
  • علاوه بر سس بشامل که تقریبا مشابه سسی است که ما در تهیه این پاستا استفاده کرده بودیم، می‌توانید برای پاستا با مرغ از ترکیب گوجه‌فرنگی رنده، سیر، پیاز، ریحان، نمک و فلفل سیاه یک سس متفاوت تهیه کنید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *