برای درست کردن یک مرغ سوخاری هم به سبک و روش ایتالیاییها عمل کنیم و هم برای خوشمزهتر کردنش به آن پنیر بوترکیزه بزنیم. پنیر بوترکیزه یک پنیر خامهای دانمارکی با ظاهری زرد و روغنی است و عطر و طعم کرهای بینظیری دارد. همین بافت نرم و طعم کرهای از این پنیر یک ماده لذیذ برای اضافه کردن به انواع غذاهای گوشتی، مرغ و ماهی میسازد.
طرز تهیه تهیه مرغ سوخاری ایتالیایی با پنیر بوترکیزه
مرحله اول
فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کنید، سپس کف سینی فر را با کاغذ شیرینیپزی بپوشانید.
مرحله دوم
300 گرم پنیر بوترکیزه را به دو قسمت 4/3 و 4/1 در دو کاسه جداگانه تقسیم کنید. سپس یک فنجان آرد سوخاری را داخل ظرف حاوی 4/1 پنیر بوترکیزه ریخته و با آن خوب ترکیب کنید.
مرحله سوم
تکههای سینه مرغ را یک بار در ظرف اول آغشته به پنیر بوترکیزه کنید و یک بار در ظرف پودر سوخاری خوب میچرخانید، طوری که پشت و روی مرغها کاملا پوشانده شود و سپس آنها را روی کاغذ شیرینی که کف سینی فر قرار داده بودید بچینید.
مرحله چهارم
سینی مرغ را داخل فر قرار داده و به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید.
نکات
- هنگام سرو کنار مرغها سبزیجات تازه آبپز مانند بروکلی یا مارچوبه بچینید.
- میتوانید سبزیجات را بعد از آبپز کردن به کمک مخلوطکن پوره کنید.
- پودر سوخاری را میتوانید از پودر مرغ سوخاری اصیل و یا پودر مرغ سوخاری تند تردک استفاده کنید.