آسان ترین طرز تهیه ماهی قزل سالمون یکی از ساده ترین روش های طبخ ماهی هم هست که معمولا در رستوران ها ی بین الملل به این روش ماهی سالمون طبخ و سرو میشه. شما می تونید از ماهی سالمون هم استفاده کنید اما خب قزل سالمون ماهی خوشمزه و اقتصادی هست برای همین معمولا در رستوران ها سرو میشه. البته هنگام خرید باید دقت کنید، یک ماهی درشت و گوشتی انتخاب کنید تا فیله های ضخیمی داشته باشید.
طرز تهیه ماهی قزل سالمون سوخاری
مرحله اول
ابتدا با یک انبر یا موچین تیغ های فیله را در بیاورید و کمی روغن زیتون به ماهی بزنید. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه بر روی برش های فیله ماهی قزل سالمون بریزید و در پودر ماهی سوخاری تردک بغلتانید.
مرحله دوم
2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخ کردنی را درون تابه بریزید و بر روی حرارت بذارید تا روغن داغ بشه. فیله ماهی رو طوری درون تابه بذارید که پوست آن زیر قرار بگیرد. حدود 4 دقیقه زمان می برد تا پوست آن بپزد و طلایی و ترد شود.
مرحله سوم
مرحله چهارم
فیله ماهی قزل سالمون را با کمی سبزیجات سرو کنید و نوش جان بفرمایید.
نکات:
- برای پخت بهتر ماهی و مصرف آسانتر، بهتر است ماهیها را به صورت فیلهشده استفاده کنید.
- میتوانید به جای پودر ماهی سوخاری از گرانول سوخاری پولکی طلایی تردک استفاده کنید.