طرز تهیه ماهی قزل سالمون سوخاری

آسان ترین طرز تهیه ماهی قزل سالمون یکی از ساده ترین روش های طبخ ماهی هم هست که معمولا در رستوران ها ی بین الملل به این روش ماهی سالمون طبخ و سرو میشه. شما می تونید از ماهی سالمون هم استفاده کنید اما خب قزل سالمون ماهی خوشمزه و اقتصادی هست برای همین معمولا در رستوران ها سرو میشه. البته هنگام خرید باید دقت کنید، یک ماهی درشت و گوشتی انتخاب کنید تا فیله های ضخیمی داشته باشید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 2 نفر

طرز تهیه ماهی قزل سالمون سوخاری

مرحله اول

ابتدا با یک انبر یا موچین تیغ های فیله را در بیاورید و کمی روغن زیتون به ماهی بزنید. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه بر روی برش های فیله ماهی قزل سالمون بریزید و در پودر ماهی سوخاری تردک بغلتانید.

مرحله دوم

2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخ کردنی را درون تابه بریزید و بر روی حرارت بذارید تا روغن داغ بشه. فیله ماهی رو طوری درون تابه بذارید که پوست آن زیر قرار بگیرد. حدود 4 دقیقه زمان می برد تا پوست آن بپزد و طلایی و ترد شود.

مرحله سوم

فیله ها را با احتیاط برگردونید. حدود 4 تا 5 دقیقه دیگر زمان می برد تا طرف دیگر فیله ماهی هم طلایی شود.

مرحله چهارم

فیله ماهی قزل سالمون را با کمی سبزیجات سرو کنید و نوش جان بفرمایید.

 

نکات:

  • برای پخت بهتر ماهی و مصرف آسان‌تر، بهتر است ماهی‌ها را به صورت فیله‌شده استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای پودر ماهی سوخاری از گرانول سوخاری پولکی طلایی تردک استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.