طرز تهیه لازانیا در قابلمه

لازانیا یک غذای مجلسی خوشمزه است که می‌توانید آن را با انواع پنیر تهیه کنید.یکی از روش‌های تهیه و پخت لازانیا این است که آن را در قابلمه و به ساده‌ترین روش ممکن تهیه کنید و بتوانید سریع آن را برای یک شام یا نهار روزانه خود و عزیزان‌تان روی گاز آماده کنید. در ادامه طرز تهیه لازانیا در قابلمه و روی گاز را مرور می‌کنیم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه لازانیا در قابلمه ی خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه لازانیا در قابلمه این است که در قابلمه مناسب مقداری روغن اضافه کنید بعد پیاز خرد شده را بریزید و بگذارید طلایی شود. وقتی پیاز خوب طلایی شد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید تا سرخ شده و رنگش تغییر کنید بعد ادویه‌ها را اضافه کنید. در نهایت هویج خرد شده و فلفل دلمه‌ای را به همراه گوجه فرنگی خرد شده و سس قرمز با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا مواد داخل لازانیا آماده شود.

مرحله دوم

لازانیاها را در مقداری آب جوش به مدت ۲ تا ۳ قرار دهید تا کمی نرم شود. بعد آن را در آبکش بگذارید.

مرحله سوم

اکنون و در این مرحله از طرز تهیه لازانیا در قابلمه نوبت آن است که مواد لازانیا را لایه لایه روی هم بریزید. برای این کار ابتدا یک لایه از مایه گوشت بریزید و بعد یک لایه ورق لازانیا بگذارید و سپس پنیرها را اضافه کنید و این کار را تا تمام شدن کل مواد لازانیا انجام بدهید. دقت کنید که آخرین لایه حتما پنیر باشد. در نهایت در قابلمه را ببندید و بگذارید لازانیا به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با کمترین حرارت بپزد.

 

نکات:

  • لازانیا را هم می‌توانید با لازانیای آبکش شده تهیه کنید هم با ورقه‌های لازانیای خشک. فقط دقت داشته باشید اگر لازانیا را آبکش نکنید باید حتما سس شما آبدار باشد تا در زمان پخت ورقه‌های لازانیا خوب بپزد.
  • برای تهیه لایه میانی لازانیا لازم نیست حتما از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. می‌توانید برای تهیه لازانیا از گوشت مرغ هم استفاده کنید.
  • یکی از سس‌هایی که می‌توانید برای لازانیا از آن استفاده کنید سس بشامل است که با آرد، شیر و نمک تهیه می‌شود. این سس که به آن سس لازانیا هم می‌گویند یکی از گزینه‌های جذاب برای لازانیا است.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *