طرز تهیه خورشت مرغ و سیب زمینی

خورشت ایرانی بخش مهمی از غذای ایرانی است که یا با پلو یا نان کامل و سرو می‌شود. در ادامه می‌خواهیم طرز تهیه خورشت مرغ و سیب زمینی رستورانی مخصوص را بررسی کنیم. این خورشت جذاب می‌تواند گزینه خوبی برای شام و نهار شما و حتی مهمانانتان باشد.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 90 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه خورشت مرغ و سیب زمینی خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه خورشت مرغ و سیب زمینی این است که پیاز را نگینی خرد کنید و بعد در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبک شود. بعد مرغ را داخل قابلمه‌ای که پیاز در آن در حال سرخ شدن است، بگذارید و اجازه دهید دو طرف مرغ حسابی خشک شود.

مرحله دوم

هم زمان سیر را خرد کرده و به مرغ در حال سرخ شدن اضافه کنید و هم بزنید در نهایت نمک، فلفل و ادویه‌های لازم را اضافه کنید. کمی که مرغ با این ادویه‌ها تفت خورد رب را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی خوب رب داخل قابلمه حل شد، دو پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت متوسط خوب بپزد. وقتی مرغ بعد از ۳۵ دقیقه پخت سیب زمینی‌های خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید حدود یک ربع دیگر خورشت بپزد.

 

نکات:

  • بهتر است در این غذا از پودر سیر، زنجبیل، فلفل سیاه و آویشن حتما استفاده کنید.
  • مرغ را قبل از اضافه کردن آب، تفت دهید تا منافذ آن کامل بسته شود و به این ترتیب مزه مرغ از بین نخواهد رفت.
  • یکی از همراهان خوب تهیه خورش مرغ آلو است 🙂
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *