خورشت ایرانی بخش مهمی از غذای ایرانی است که یا با پلو یا نان کامل و سرو میشود. در ادامه میخواهیم طرز تهیه خورشت مرغ و سیب زمینی رستورانی مخصوص را بررسی کنیم. این خورشت جذاب میتواند گزینه خوبی برای شام و نهار شما و حتی مهمانانتان باشد.
مواد لازم
- مرغ: ۵۰۰ گرم
- سیب زمینی: ۲ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- سیر: ۱ حبه
- نمک، فلفل و ادویه مناسب: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 90 دقیقه
- مناسب برای 6 نفر
طرز تهیه خورشت مرغ و سیب زمینی خانگی
مرحله اول
اولین مرحله از طرز تهیه خورشت مرغ و سیب زمینی این است که پیاز را نگینی خرد کنید و بعد در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبک شود. بعد مرغ را داخل قابلمهای که پیاز در آن در حال سرخ شدن است، بگذارید و اجازه دهید دو طرف مرغ حسابی خشک شود.
مرحله دوم
هم زمان سیر را خرد کرده و به مرغ در حال سرخ شدن اضافه کنید و هم بزنید در نهایت نمک، فلفل و ادویههای لازم را اضافه کنید. کمی که مرغ با این ادویهها تفت خورد رب را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی خوب رب داخل قابلمه حل شد، دو پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت متوسط خوب بپزد. وقتی مرغ بعد از ۳۵ دقیقه پخت سیب زمینیهای خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید حدود یک ربع دیگر خورشت بپزد.
نکات:
- بهتر است در این غذا از پودر سیر، زنجبیل، فلفل سیاه و آویشن حتما استفاده کنید.
- مرغ را قبل از اضافه کردن آب، تفت دهید تا منافذ آن کامل بسته شود و به این ترتیب مزه مرغ از بین نخواهد رفت.
- یکی از همراهان خوب تهیه خورش مرغ آلو است 🙂