شاید تصور کنید پخت خورشت قیمه بامیه کار سختی است، اما با چند نکته ساده میتوانید یک خورش قیمه بامیه حرفهای مجلسی درست کنید. با ما همراه شوید تا با طرز تهیه خورشت قیمه بامیه، با تمام فوتوفنهای پخت این خورش هم آشنا شوید و یک غذای مجلسی و خوشمزه برای خانوادهتان تهیه کنید.
مواد لازم
- گوشت تکهای: ۵۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد
- لپه: ۱-۲ پیمانه
- نمک، زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی: ۲-۱/۵ قاشق غذاخوری
- بامیه: ۵۰۰ گرم
تکمیلی
- زمان تهیه : 90 دقیقه
- مناسب برای 6 نفر
طرز تهیه خورشت قیمه بامیه
مرحله اول
اولین مرحله از طرز تهیه خورشت قیمه بامیه این است که مواد اولیه آن را آماده کنید. برای این کار ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه مناسب با کمی روغن تفت دهید و بعد مقداری زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت هم گوشت تکهای را اضافه کنید و در مخلوط پیاز تفت دهید.
مرحله دوم
اکنون در این مرحله لپه خیس خورده را به همراه ۴ لیوان آب به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم به مدت یک ساعت تا یک ساعتونیم بپزند تا گوشت و لپه نرم شوند. هم زمان رب را هم در روغن تفت دهید و بعد به خورشت اضافه کنید.
مرحله سوم
در این مرحله که گوشت تا حدودی پخته نوبت آن رسیده است که بامیهها را آماده کنید برای این کار در یک ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و بامیهها را در آن تف دهید. وقتی بامیه پخت زمان آن رسیده که رب گوجه فرنگی، زعفران دمکرده، نمک و فلفل سیاه را که در کمی روغن تفت دادهاید به خورش اضافه کنید و دارچین را هم (در صورت استفاده) به خورش اضافه کنید. در نهایت هم اجازه دهید خورش به مدت ۱۵ دقیقه دیگر با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد. خورش قیمه بامیه آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و با برنج زعفرانی سرو کنید.
نکات:
- بهترین گوشت برای تهیه خورشت قیمه بامیه استفاده از گوشت گوسفندی یا گوساله بخصوص گوشت ران آن است.
- بامیه از آن دسته سبزیهاست که ممکن است، شکل ناخوشایند و لیزی به خورشت شما بدهد و باعث شود خیلیها تمایلی به خوردن آن نداشته باشند. برای همین بهتر است حتما از بامیههای تازه و کوچک در تهیه این غذا استفاده کنید. بامیههای بزرگ ممکن است سفت و لیز باشند.
- برای جلوگیری از لیز شدن بامیهها میتوانید آنها را چند دقیقه در آب جوش قرار داده و سپس آبکش کنید. همچنین میتوانید کمی نمک به آب اضافه کنید.