طرز تهیه خوراک مرغ زعفرانی

هویج، الماس پنهان در آشپزی به‌خصوص آشپزی ایرانی است. این سبزی ریشه‌دار نارنجی خوشرنگ، نه تنها به مرغ زعفرانی شما رنگ و لعابی وصف‌ناپذیر می‌بخشد، بلکه طعم آن را به طرز شگفت‌انگیزی شیرین و دلنشین می‌کند.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 90 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه خوراک مرغ زعفرانی خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه مرغ زعفرانی با هویج این است که تکه‌های مرغ یعنی ران یا سینه مرغ را با آب خوب بشویید و بگذارید آبش کاملا گرفته شود. سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید و کره و روغن مایع را در آن آب کنید بعد قطعات مرغ را در تابه بچینید و از هر دو طرف به مدت چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن‌ها طلایی شود. هم زمان که مرغ سرخ می‌شود هویج را به اندازه یکسان خرد کنید.

مرحله دوم

بعد از این که مرغ خوب سرخ شد نوبت آن است که مرغ را قابلمه خارج کرده و پیاز رنده شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس هویج را اضافه کنید و مرغ را به قابلمه برگردانید. فقط اجازه دهید حتما هویج کمی نرم شود.

مرحله سوم

در نهایت زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و چوب دارچین را به مواد داخل تابه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید و مقداری آب جوش به تابه اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد. زعفران دم کرده را هم به مواد اضافه کنید و اجازه دهید خورشت مرغ ابتدا با حرارت بالا بجوشد بعد که آب به جوش آمد حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا مرغ به مدت یک ساعت خوب بپزد.

 

نکات:

  • برای تهیه مرغ زعفرانی می‌توانید رب هم استفاده کنید. البته استفاده از رب همان‌طور که در مواد لازم ذکر شده است کاملا اختیاری است.
  • در آخرین مرحله از طرز تهیه مرغ زعفرانی با هویج و در ۱۵ دقیقه آخر پخت مرغ، آبلیمو را به مواد اضافه کنید تا طعم مرغ بهتر شود.
  • برای تزیین می‌توانید از خلال بادام استفاده کنید. این غذا را می‌توانید همراه با پلو، نان یا سبزیجات سرو کنید.
  • بهتر است زعفران را در ۲ مرحله به این غذا اضافه کنید. یک بار زمانی که مرغ را تفت داده‌اید و دیگری در آخرین لحظات پخت غذا. این کار باعث می‌شود هم رنگ غذای شما بهتر شود هم طعم زعفران در غذا بهتر خود را نشان دهد.
  • یکی از روش‌های گرفتن بوی زهم مرغ علاوه بر اضافه کردن هویج و استفاده کردن از پیاز، این است که به آن ادویه‌های مناسب اضافه کنید. به طور کلی برای طعم‌دار کردن بیشتر مرغ می‌توانید از ادویه‌های دلخواه دیگری مانند زنجبیل، دارچین یا فلفل قرمز هم استفاده کنید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *