به دنبال یک دسر خوشمزه و سالم هستید؟ کمپوت گلابی بدون شکر را امتحان کنید! این کمپوت نه تنها طعم فوقالعادهای دارد، بلکه برای سلامتی شما هم مفید است. برخلاف کمپوتهای معمولی که سرشار از شکر هستند، این کمپوت با استفاده از آب میوه طبیعی و بدون افزودن شکر اضافی تهیه میشود.
مواد لازم
- گلابی: ۴ عدد
- آب: ۲ لیوان
- آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- عسل (اختیاری): ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
- دارچین (اختیاری): ۱ چوب
- وانیل (اختیاری): نوک قاشق چایخوری
تکمیلی
- زمان تهیه : 60 دقیقه
- مناسب برای 4 نفر
طرز تهیه کمپوت گلابی بدون شکر خانگی
مرحله اول
در اولین مرحله از طرز تهیه کمپوت گلابی بدون شکر ابتدا گلابیها را بشویید، پوست آنها را بکنید و هستههایشان را خارج کنید. میتوانید گلابیها را به صورت کامل یا تکهتکه شده استفاده کنید.
مرحله دوم
در یک قابلمه، آب، آبلیمو، عسل (اگر استفاده میکنید)، دارچین و وانیل (اگر استفاده میکنید) را با هم مخلوط کنید. به جوش بیاورید و سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.
مرحله سوم
گلابیهای آماده شده را به شربت در حال جوش اضافه کنید. حرارت را کم کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا گلابیها نرم شوند بعد کمپوت را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کاملا خنک شود و در نهایت کمپوت خنک شده را در شیشههای استریل شده بریزید. فضای خالی بالای شیشه را حدود یک تا ۲ سانتیمتر خالی نگه دارید و در شیشهها را محکم ببندید.
نکات:
- کمپوت را در یخچال یا مکانی خنک و تاریک نگهداری کنید. کمپوت بدون شکر تا ۲ هفته در یخچال ماندگاری دارد.
- یادتان باشد قبل از استفاده حتما گلابیها را امتحان کنید و اگر گلابیها خیلی ترش هستند، مقدار آبلیمو را کمی کم کنید و اگر دوست دارید کمپوت طعم شیرینتری داشته باشد، میتوانید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری عسل یا شربت خرما به شربت اضافه کنید.
- پخت بیش از حد، کمپوت گلابیها را لطیف میکند و این دستور را کاملا به سس تبدیل میکند. برای داشتن یک کمپوت خوشمزه حتما آن را درشت و غلیظ نگه دارید.