طرز تهیه کرم قهوه (برای تارت)

کرم قهوه یکی از سس های شیرین و لذیذ است در قنادی‌ها برای داخل تارت استفاده می‌شود. این کرم تارت را خوش‌طعم‌تر و دلچسب‌تر می‌کند بنابراین اگر دوست دارید طعم و بوی قهوه را در دسری شیرین و دلچسب تجربه کنید، کرم قهوه داخل تارت یک گزینه عالی است. همراه ما باشید تا طرز تهیه کرم قهوه برای داخل تارت را با جزییات مرور کنیم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه کرم قهوه خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه کرم قهوه این است که خامه، شیر و پودر قهوه را روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش بیاید و بعد از روی حرارت بردارید سپس در نهایت ژلاتین مس را اضافه کنید و پس از حل شدن ژلاتین، بلافاصه شکلات‌ها را اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا و در این مرحله از طرز تهیه کرم قهوه مناسب داخل تارت نوبت آن رسیده است که مواد را به مدت ۲ دقیقه استراحت دهید بعد آن‌ها را بلندر کنید تا امولسیفای شود.

 

نکات:

  • همان‌طور که بالا هم اشاره کردیم کرم قهوه یکی از مناسب‌ترین کرم‌ها برای داخل تارت است. بنابراین کافی است خمیر تارت را آماده کنید و بعد در فر بپزید و بعدا از این کرم برای داخل تارت استفاده کنید.
  • این کرم می‌تواند طعم و مزه خوبی را به پنکیک‌های شما اضافه کنید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *