کرم قهوه یکی از سس های شیرین و لذیذ است در قنادیها برای داخل تارت استفاده میشود. این کرم تارت را خوشطعمتر و دلچسبتر میکند بنابراین اگر دوست دارید طعم و بوی قهوه را در دسری شیرین و دلچسب تجربه کنید، کرم قهوه داخل تارت یک گزینه عالی است. همراه ما باشید تا طرز تهیه کرم قهوه برای داخل تارت را با جزییات مرور کنیم.
مواد لازم
- شکلات تخته ای شیری: 150 گرم
- خامه پاستوریزه: 150 گرم
- شیر کم چرب: 30 گرم
- پودر قهوه فوری: 10 گرم
- گلوکز: 20 گرم
- ژلاتین مس: 15 گرم
تکمیلی
- زمان تهیه : 60 دقیقه
- مناسب برای 6 نفر
طرز تهیه کرم قهوه خانگی
مرحله اول
اولین مرحله از طرز تهیه کرم قهوه این است که خامه، شیر و پودر قهوه را روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش بیاید و بعد از روی حرارت بردارید سپس در نهایت ژلاتین مس را اضافه کنید و پس از حل شدن ژلاتین، بلافاصه شکلاتها را اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا و در این مرحله از طرز تهیه کرم قهوه مناسب داخل تارت نوبت آن رسیده است که مواد را به مدت ۲ دقیقه استراحت دهید بعد آنها را بلندر کنید تا امولسیفای شود.
نکات:
- همانطور که بالا هم اشاره کردیم کرم قهوه یکی از مناسبترین کرمها برای داخل تارت است. بنابراین کافی است خمیر تارت را آماده کنید و بعد در فر بپزید و بعدا از این کرم برای داخل تارت استفاده کنید.
- این کرم میتواند طعم و مزه خوبی را به پنکیکهای شما اضافه کنید.