طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته ذرت

کرم شیرینی دانمارکی یک اصل مهم در دستور تهیه شیرینی کلاسیک دانمارکی به حساب می‌آید چراکه در طعم و ظاهر آن نقش اساسی دارد. این شیرینی چند لایه که این روزها آن را به شیرینی گل‌محمدی هم می‌شناسند را می‌‎توان به راحتی در منزل به سبک قنادی‌ها درست کرد.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 90 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته ذرت

مرحله اول

در اولین مرحله از طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته ذرت باید مواد لازم را از ۳۰ دقیقه قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا هم‌دمای محیط شوند. مقدار شیر گفته‌شده را داخل یک تابه مناسب بریزید. حرارت را کم کنید تا شیر گرم شود. نیازی به جوشیدن شیر نیست.

مرحله دوم

در دومین مرحله از طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته ذرت باید به سراغ بقیه مواد بروید. یک کاسه مناسب انتخاب کنید تا در آن زرده تخم‌مرغ، نشاسته ذرت، شکر و نمک را بریزید. مواد را برای دو دقیقه با دور تند بزنید تا کامل با یکدیگر مخلوط شوند. دقت داشته باشید که رنگ مخلوط کرم شیرینی دانمارکی باید خیلی روشن باشد.

مرحله سوم

در سومین مرحله از طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته ذرت باید شیر گرم‌شده را به آرامی در چند مرحله به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید. مخلوط را به آهستگی هم بزنید تا کامل با یکدیگر ترکیب شوند. مخلوط را داخل قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. در تمام این مدت باید مخلوط کرم را هم بزنید تا ته نگیرد. با حباب زدن مخلوط باید حرارت را خاموش کنید.

مرحله چهارم

در چهارمین مرحله از طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته ذرت باید قابلمه را از روی حرارت بردارید. کره خردشده سرد را به همراه وانیل به مخلوط اضافه کرده و کمی هم بزنید. در نهایت مخلوط را با در پلاستیکی یا پلاستیک بپوشانید. آن را برای حداقل دو ساعت یا حداکثر سه روز در یخچال بگذارید. این کار از ایجاد پوسته ضخیم روی کرم شیرینی دانمارکی جلوگیری می‌کند. دقت داشته باشید قبل از استفاده آن را برای یک تا دو دقیقه هم بزنید. حال کرم خوشمزه‌تان برای شیرینی دانمارکی‌ها آماده است.

 

نکات:

  • این کرم خوشمزه را به دلیل وجود شیر و کره نمی‌توان در دمای محیط نگه داشت. باید آن را در ظرف دربسته ریخته و در یخچال نگه‌داری کنید.
  • کرم شیرینی تنها در شیرینی دانمارکی قابل استفاده نیست چراکه در موارد بسیاری آن را می‌توان به عنوان فیلینگ به کار برد که می‌توان به پیراشکی کرم‌دار با پیمانه، شیرینی‌ نارنجک یا تزئین کیک‌های اسفنجی و ساده اشاره کرد.

 

 confessionsofabakingqueen    culinaryhill

امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *