کیک یخچالی از کیکهای ساده و خیلی خوشمزه در دنیای آشپزی به حساب میآید که با کمترین مواد میتوان آن را برای دورهمیها درست کرد. اگر روزی کودکانتان هوس کیک کردند با این میانوعده خوشمزه میتوانید خوشحالشان کنید. کیک یخچالی با وجود دستوری ساده تنوع بسیاری دارد که با همه ذائقهها و سلیقهها جور است.
مواد لازم
- کره: یکدوم فنجان
- بیسکوییت پتیبور: ۲۰۰ گرم
- شکلات تلخ: ۳۰۰ گرم
- عسل: یکسوم فنجان
- فندق خردشده: دوسوم فنجان
تکمیلی
- زمان تهیه : 60 دقیقه
- مناسب برای 9 نفر
طرز تهیه کیک یخچالی با پتی بور
مرحله اول
کیک یخچالی از آن دسته کیکهایی است که بدون نیاز به فر و مواد خاصی میتوان آن را در منزل درست کرد. پس در اولین مرحله از طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکوییت پتی بور باید داخل قالب موردنظرتان کاغذ روغنی بیاندازید. سپس بیسکوییت پتیبور را با کمک دستان خود یا وردنه خرد کنید. برای راحتی کارتان میتوانید بیسکوییتها را داخل کیسه زیپدار ریخته و با گوشتکوب روی آنها بزنید. نیازی به ریز خرد کردنشان نیست. در ادامه فندقهایتان را شکسته و با چاقو خردشان کنید. آنها را کنار گذاشته و به سراغ مرحله بعدی بروید.
مرحله دوم
در دومین مرحله از طرز تهیه کیک شکلاتی با بیسکوییت پتیبور باید کره را داخل یک تابه بریزید. حرارت را کم کنید. زمان دهید تا کره آب شود. دقت داشته باشید که روی کره کمی کف کرده و شروع به جوشیدن کند. با بلند شدن بوی مطبوعی از کره و تغییر رنگ آن به قهوهای، حرارت را خاموش کنید. ظرف کره را کنار بگذارید. حال شکلات و عسل را هم داخل تابه بریزید. مواد را مجدد روی حرارت بگذارید. مخلوط را به آرامی با یکدیگر هم بزنید. در صورت تمایل میتوانید چند قاشق از مایه شکلاتی را برای تزئین کیک یخچالیتان نگه دارید.
مرحله سوم
در سومین مرحله از طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکوییت پتیبور باید بیسکوییتها و فندق خردشده را داخل تابه بریزید. مخلوط را با کمک کاردک شیرینیپزی به خوبی هم بزنید. بیسکوییتهای پتیبور و فندق باید به خوبی با مایه شکلاتی مخلوط شوند. مخلوطتان را در قالب مورد نظر بریزید. در آخر روی آن را مایه شکلاتی بریزید. در نهایت قبل از سرو برای چهار تا پنج ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد. با توجه به ذائقهتان میتوانید بیسکوییتهای خرد شده را به همراه سس شکلاتی و آجیل خرد شده به صورت لایهلایه بریزید. قبل از سرو، کیک یخچالیتان را با خرده آجیل، خرده بیسکوییت و گاناش میتوانید به زیبایی تزئین کنید.
نکات:
- بیسکویتهای پتیبور معمولا بهترین گزینه هستند با اینحال در صورت استفاده از بیسکویتهای کرمدار یا اورئو حتما لایه کرم آن را بردارید.
- بیسکویت پودر شده، ترافلهای رنگی، برشهای میوه و شکوفههای خامه روی رولت یخچالی از دیگر روشهای تزئین است.