طرز تهیه کیک کدو حلوایی با ماست

کیک کدو حلوایی با عطر و طعم فوق‌العاده خود، گذراندن روزهای پاییزی را آسان‌تر می‌کند. پاییز و میوه‌های آن همیشه بهترین بهانه برای دورهمی‌های دوستانه هستند اما جای خالی یک کیک خوشمزه به همراه یک نوشیدنی گرم کامل حس می‌شود. شاید تنها راه استفاده از کدو حلوایی را بخارپز کردن بدانید در حالی‌که دستورهای فراوانی از آن در دنیای شیرینی‌پزی و آشپزی وجود دارد.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 12 نفر

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

مرحله اول

در اولین مرحله از طرز تهیه کیک کدو حلوایی با ماست باید مواد لازم را از ۳۰ دقیقه قبل بیرون بگذارید تا هم‌دمای محیط شوند. فر را هم با دمای ۱۷۶ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. حال یک کاسه مناسب انتخاب کنید تا پوره کدو حلوایی، ماست، شکر، تخم‌مرغ و شکر قهوه‌ای را در آن مخلوط کنید. مواد را با هم‌زن برای شش تا هفت دقیقه خوب هم بزنید تا یک‌دست شود.

مرحله دوم

کیک کدو حلوایی به دلیل استفاده از ادویه‌های گرم، به کیک ادویه هم معروف است چراکه عطر و طعم آن را دو برابر کرده است. پس در دومین مرحله از طرز تهیه کیک کدو حلوایی با ماست باید در کاسه‌ای جداگانه آرد گندم، آرد سفید، ادویه کدو حلوایی، نمک و بیکینگ‌پودر را دو تا سه بار الک و خوب مخلوط کنید. با این کار کیک سبک‌تری خواهید داشت.

مرحله سوم

در سومین مرحله از طرز تهیه کیک کدو حلوایی با ماست نوبت به مایه کیک می‌رسد پس به آرامی مواد خشک را به کاسه مواد تَر اضافه کنید. مواد را تا جایی هم بزنید که مواد خشک و تر با یکدیگر مخلوط شوند. دقت داشته باشید که هم زدن اضافه منجر به از بین رفتن بافت کیک کدو‌حلوایی‌تان خواهد شد.

مرحله چهارم

در چهارمین مرحله از طرز تهیه کیک کدو حلوایی با ماست باید قالب کیک را کمی با روغن چرب و داخل آن آرد بپاشید. این کار از چسبیدن مایه کیک حین پخت به قالب جلوگیری می‌کند. مایه کیک را به آرامی داخل قالب بریزید. قالب را برای یک بار به آرامی به سطح کار خود بزنید تا حباب‌های اضافه آن گرفته شود. در نهایت قالب را برای پخت به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر بگذارید. کیک را با یک خلال دندان تست کنید تا مایه‌ای به آن نچسبیده باشد. کیک را برای تزئین روی توری سیمی بگذارید.

مرحله پنجم

در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک کدو حلوایی با ماست نوبت به تزئین و سرو آن می‌رسد. پس فراستینگ پنیری‌تان را درست کنید. پنیر خامه‌ای را با سرعت کم با هم‌زن خوب هم بزنید تا نرم و یک‌دست شود. در ادامه خامه فرم‌گرفته را به آرامی داخل کاسه بریزید. پودر قند و وانیل را هم به ترتیب اضافه کنید. مخلوط را با سرعت متوسط رو به بالا هم بزنید تا قله‌‌های نرم را ببینید. تنها به یاد داشته باشید که پنیر خامه‌ای را از ۲ ساعت قبل بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد و حالت گلوله‌ای به خود نگیرد. فراستینگ را کامل روی کیک خنک‌شده بمالید. با کمک پودر گردو یا بادام آن را تزئین کنید.

 

نکات:

  • مهم‌ترین پایه کیک کدو حلوایی، پوره کدو است که باید به خوبی آن را عمل بیاورید. پس یک کدو مناسب و رسیده انتخاب کنید. آن را از وسط نصف و تخمه‌های آن را کامل جدا کنید. با کمک یک چاقوی تیز آن را به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید. تکه‌های کدوحلوایی را داخل یک سبد استیل بگذارید. حال یک قابلمه را تا نصفه آب پر کنید. سبد را به گونه‌ای داخل قابلمه بگذارید که آب وارد سبد نشود. قابلمه را روی حرات ملایم بگذارید تا آب به جوش بیاید. کدوها که بخار پز شدند باید آن‌ها را از قابلمه بیرون بیاورید. پوست آن‌ها را جدا کنید. کدوهای پوست‌ گرفته‌شده را داخل ظرف غذاساز بریزید و آن را تبدیل به پوره کنید. به یاد داشته باشید که آب اضافه کدو را با کمک صافی بگیرید.
  • کیک کدوحلوایی به دلیل فراستینگ پنیری قابلیت نگه‌داری در دمای محیط را ندارد تنها می‌توان آن را به مدت ۷ تا ۱۰ روز در یخچال نگه دارید.
  • تزئین کیک کدو حلوایی آن‌‌قدرها هم سخت نیست چراکه با کمک انواع آجیل‌، خامه، کارامل و سس شکلاتی می‌توانید روی آن‌ها را تزئین کنید.

 

 nourishnutritionblog   robustrecipe

 

امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *