طرز تهیه کاچی زعفرانی

یک دسر خوشمزه که همیشه و آسان می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید کاچی است که همه می‌گویند «کاچی به از هیچی». اینجا می‌خواهیم طرز تهیه کاچی زعفرانی که بسیار مقوی است را به ساده‌ترین روش ممکن بررسی کنیم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه کاچی خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه کاچی زعفران این است که آرد را در قابلمه مناسب بریزید و روی گاز با حرارت کم قرار دهید و مدام هم بزنید تا آرد کمی رنگش عوض شود و خامی آن از بین برود.

مرحله دوم

بعد از این که خوب آرد تفت خورد نوبت آن است که روغن یا کره را به آن اضافه کنید. (بهتر است روغن یا کره را قبل از ریختن روی آرد باز کرده باشید و جامد نباشد) خوب هم بزنید تا کاملا در آرد حل شود. بعد زردچوبه را اضافه کنید و مجدد خوب هم بزنید.

مرحله سوم

اکنون در این مرحله از طرز تهیه کاچی زعفرانی نوبت آن است که شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا در مخلوط حل شود. بعد مرحله به مرحله زعفران را اضافه کنید و هم‌چنان هم بزنید. در نهایت دانه هل و گلاب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. (یادتان باشد برای پخت کاچی باید مدام بالای گاز بایستید و آن را خوب هم بزنید) تا در نهایت کاچی به غلظت لازم برسد بعد گاز را خاموش کنید و کاچی آماده شده را در ظرف سرو بریزید و با خلال پسته، بادام و دارچین تزیین کنید. نوش جان!

 

نکات:

  • برای دم کردن زعفران بهتر است حتما آن را با آب گرم دم کنید.
  • برای تهیه کاچی می‌توانید به جای شکر از نبات استفاده کنید یا حتی عسل را جایگزین کنید.
  • برای تهیه کاچی می‌توانید هم از آرد چند منظوره استفاده کنید هم آرد برنج یا آرد ذرت استفاده کنید.
  • بهتر است برای تهیه کاچی حتما از روغن حیوانی یا روغن محلی استفاده کنید. ترجیحا از روغن مایع استفاده نکنید. هرچند کره هم گزینه خوبی است.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *