طرز تهیه چیز کیک نیویورکی در فر

چیزکیک از دسرهای خوشمزه‌ای است که خیلی‌ها آن را دوست دارند پس برای درست کردن آن به ساده‌ترین روش نباید غافل شد. چیز کیک به دو روش یخچالی و با فر درست می‌شود که چیزکیک نیویورکی هم از این قائده مستنثنی نیست.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 10 نفر

طرز تهیه پاستا ساده با مرغ خانگی

مرحله اول

در اولین مرحله از طرز تهیه چیز کیک نیویورکی در فر باید مواد لازم را باید مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا برای پخت این دسر نرم و ابریشمی آماده شود. حال فر را با دمای ۲۷۸ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و سینی فر را در طبقه وسط یا پایینی بگذارید. حال به یک ورقه فویل محکم و قالب کمربندی نیاز دارید. ورقه فویل را از زیر قالب کمربندی بالا بیاورید. اطراف آن را کامل با فویل بپوشانید تا هیچ درزی در اطراف و قسمت زیری قالب باقی نماند.

مرحله دوم

در دومین مرحله از طرز تهیه چیز کیک نیویورکی در فر  باید به سراغ آماده کردن کراست آن بروید. ۱۲ عدد بیسکویت کراکر را به اندازه یک‌دوم فنجان خرد کنید. یک کاسه مناسب انتخاب کنید تا کراکرهای خرد‌شده، شکر، کره ذوب‌شده و نمک را در آن بریزید. مخلوط را خوب هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند. در ادامه خرده بیسکویت‌ها را در کف قالب ریخته و با پشت لیوان خوب فشار دهید. حال کراست را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا گرفته و سفت شوند. در نهایت قالب را بیرون آورده و کنار بگذارید. دمای فر را به «=۱۶۲ درجه سانتی‌گراد»= کاهش دهید. یک کتری آب‌ بگذارید تا به جوش بیاید.

مرحله سوم

در سومین مرحله از طرز تهیه چیز کیک نیویورکی در فر باید خمیر چیزکیک نیویورکی را درست کنید. پس یک کاسه بزرگ انتخاب کرده تا در آن پنیرخامه‌ای، شکر و آرد را با سرعت متوسط حدود یک دقیقه هم بزنید تا یک‌دست شوند. برای اطمینان از یک‌دست بودن مخلوط، کف و کناره‌های کاسه را هم بتراشید. در ادامه وانیل، پوست لیمو و آب‌لیمو را هم اضافه کرده و مجدد هم بزنید. حال نوبت به تخم‌مرغ‌ها می‌رسد و آن‌ها را یکی‌یکی اضافه و برای چند دقیقه با سرعت کم هم بزنید. در آخر خامه ترش را هم اضافه و تا یک‌دست شدن مخلوط، مواد را هم بزنید. در این مرحله تنها مراقب باشید که بیش از حد مخلوط را هم نزنید.

مرحله چهارم

در چهارمین مرحله از طرز تهیه چیز کیک نیویورکی در فر باید قالب چیزکیک را داخل یک تابه بزرگ‌‌تر بگذارید. خمیر را داخل کراست بریزید. حال آب جوش را داخل تابه ریخته تا جایی که حدود سه سانتی‌متر از قالب بالاتر بیاید. قالب را با همان تابه برای یک ساعت و چهل‌و‌پنج‌ دقیقه داخل سینی فر بگذارید تا بپزد. شما باید با طلایی شدن روی چیزکیک با فویل آن را بپوشانید. دقت داشته باشید که کیک‌تان به حالت مایع دیده نشود. در ادامه تابه را از فر خارج و روی توری خنک‌کننده بگذارید. یک ظرف را با آب خنک پر کنید. قالب را برای ۴۵ دقیقه داخل آن بگذارید تا آب گرم شود. فویل را جدا کنید. لبه‌‌های کیک را با چاقوی تیز بکشید تا به کناره‌های ظرف نچسبد. در قالب را با یک درپوش پلاستیکی بسته و برای یک شبانه‌روز در یخچال قرار دهید.

مرحله پنجم

در آخرین مرحله از طرز تهیه چیز کیک نیویورکی باید به آرامی چیزکیک را از قالب خارج کرده و داخل ظرف سرو موردنظرتان قرار دهید. آن را با سس شکلاتی و برش‌هایی از میوه‌های فصل تزئین‌ش کنید.

 

نکات:

  • در طرز تهیه چیزکیک نیویورکی در فر استفاده از آب حین پخت بسیار مهم است چراکه منجر به پخت ملایم و یکنواخت کیک‌تان می‌شود. از سویی دیگر قرار دادن قالب کمربندی در تابه بزرگ آب در فر از سوختن لبه‌های چیزکیک و چسبیدن آن به قالب جلوگیری می‌کند.
  • اگر دسترسی به بیسکویت کراکر ندارید به راحتی می‌توانید آن را بیسکویت ساقه‌طلایی و بیسکویت‌های پتی‌بورجایگزین کنید.
  • قالب مهم‌ترین وسیله‌ای است که در طرز تهیه چیزکیک یخچالی به آن نیاز دارید. باید آن را کمی چرب کرده و کاغذ روغنی یا پلاستیک کف آن را بپوشانید تا چیزکیک به راحتی جدا شده و به قالب نچسبد.
  • برای جلوگیری از خرد شدن چیزکیک هنگام برش باید از یک چاقوی تیز و مرطوب استفاده کنید. برش‌های تمیز چیزکیک، زیبایی آن را دو چندان می‌کند پس یک کاسه آب داغ کنار خود بگذارید. قبل از هر برش باید چاقو را برای چند ثانیه داخل آب داغ ببرید تا تیغه‌اش گرم شود. سپس آن را با یک حوله تمیز خشک کنید. چیزکیک را برش دهید و داخل بشقاب بگذارید. این کار را هر بار تکرار کنید تا برش‌های تمیزی داشته باشید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *