طرز تهیه لگیمات با ماست

لگیمات که در اکثر شهرهای جنوبی کشور درست می‌شود به خوبی جای خود را در کنار زولبیا و بامیه در سفره‌های افطار باز کرده است. این شیرینی ترد و خوشمزه را به چند روش آسان در منزل می‌توان تهیه کرد. لگیمات یا لُقیمات را به نام بامیه عربی هم می‌شناسند چراکه در کشورهای عربی آن را بسیار درست می‌کنند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید این شیرینی ترد و خوشمزه از خانواده دونات است که با کمی تغییر، مزه‌‌‌ای شبیه به مزه بامیه پیدا کرده است.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه لگیمات با ماست خانگی

مرحله اول

در اولین مرحله از طرز تهیه لگیمات با ماست باید یک کاسه بزرگ برای مخلوط کردن مواد انتخاب کنید. آرد، شکر، شیر خشک، هل، مایه خمیر و زعفران دم‌کرده را داخل کاسه ریخته و با یکدیگر مخلوط‌شان کنید. حال در میان کاسه یک حفره بزرگ ایجاد کرده و آب، روغن، ماست و تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید. مواد را خوب با هم‌زن یا کفگیر مخلوط کنید. در نهایت روی کاسه را با یک حوله یا پارچه تمیز به مدت یک ساعت بپوشانید تا خوب استراحت کند. پس از ور آمدن خمیر با یک قاشق یا دستان خود به آن چند ضربه بزنید تا پف کند.

مرحله دوم

در دومین مرحله از طرز تهیه لگیمات با ماست ، به اندازه کافی در یک تابه بزرگ و گود روغن بریزید تا خوب داغ شود. حال خمیر را داخل قیف شیرینی‌پزی بریزید و با کمک قیچی تمیز آن را جدا کرده و لگیمات‌ها را داخل روغن بیاندازید. قبل از هربار استفاده قیچی را داخل روغن سرد بزنید تا حالت چسبندگی نداشته باشد. اگر قیف شیرینی‌پزی نداشتید با کمک دستان خود یک تکه از خمیر را برداشته و در دستان خود به شکل گرد فرم دهید و داخل تابه بیاندازید. از دو تا قاشق هم برای این کار می‌توانید کمک بگیرید. لگیمات‌های سرخ‌شده را که به رنگ قهوه‌ای طلایی درآمدند را از تابه خارج و داخل یک آبکش بریزید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

مرحله سوم

در سومین مرحله از طرز تهیه لگیمات با ماست باید لگیمات‌ها را داخل ظرف مورد نظر چیده و روی آن‌ها عسل یا شیره خرما بریزید. ناگفته نماند که شما می‌توانید شربتی شبیه شربت بامیه درست کرده و لگیمات‌‌ها را برای یک تا دو دقیقه داخل آن بیاندازید.

 

نکات:

  • می‌توانید لگیمات ها را در ظرف موردنظر خود بچینید و روی آن را با گل‌محمدی، پودر پسته یا خلال بادام تزئین کنید.
  • اگر پودر پسته یا بادام در دسترس‌تان نبود می‌توانید روی لگیمات‌ها کمی نوتلا، پودر قند یا شربت بریزید.
  • دقت داشته باشید که بهترین زمان برای سرو آن یک تا سه ساعت بعد از سرخ کردن‌شان است.
  • خمیر لگیمات باید از غلظت مناسبی برخوردار باشد پس آن را زیاد رقیق یا سفت نکنید. اگر خمیر لگیمات رقیق یا روغن داغ نشده باشد آن‌ها هنگام سرخ شدن در روغن وا رفته و شکل خود را از دست می‌دهند.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *