به دنبال یک نوشیدنی گرم و دلچسب برای عصرهای سرد زمستانی هستید؟ شیر پسته زعفرانی، با طعم بینظیر و عطر دلنشینش، میتواند بهترین انتخاب برای شما باشد. ترکیب طلایی شیر بادام، زعفران ناب و پسته، یک نوشیدنی لوکس و مقوی را خلق میکند که علاوه بر طعم بینظیرش، سرشار از آنتیاکسیدان و خواص ضد التهابی است.
مواد لازم
- شیر: ۱ لیوان
- زعفران: ۱ قاشق چایخوری
- هل سبز: ۴-۵ عدد
- پودر پسته: ۲ قاشق غذاخوری
- شکر: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 دقیقه
- مناسب برای 10 نفر
طرز تهیه شیر پسته زعفرانی
مرحله اول
برای تهیه شیر پسته زعفرانی اولین کاری که باید انجام دهید این است که شیر را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به آرامی بجوشد. فقط هر از گاهی هم بزنید تا نسوزد یا سر نرود.
مرحله دوم
هل سبز را در یک هاون آسیاب کنید تا پوست از دانهها جدا شود. پوستهها را دور بریزید و دانهها را به شکل پودر آسیاب کنید و کنار بگذارید. سپس ۲ قاشق غذاخوری از شیر گرم را در یک کاسه کوچک بریزید و زعفران را تا زمانی که شیر به رنگ نارنجی روشن درآید، در آن دم کنید.
مرحله سوم
اکنون در این مرحله پودر هل سبز و زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید بعد شکر را اضافه کنید و باز هم بزنید تا شکر کامل حل شود در نهایت هم پسته خرد شده یا پودر پسته را اضافه کنید. بهتر است پودر پسته را در آخرین لحظات اضافه کنید تا خیلی نجوشد که خاصیتش از بین برود. بسته به فصل و سلیقه، این نوشیدنی را گرم یا سرد سرو کنید. این نوشیدنی خوشمزه را میتوانید تا ۲ روز در یخچال نگهداری کنید.
نکات:
- شیر بادام، شیر نارگیل و شیر گاو از جمله شیرهایی هستند که برای تهیه این نوشیدنی استفاده میشوند.
- زعفران را در کمی شیر گرم یا آب ولرم خیس کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد.
- پودر پسته باعث یکدست شدن رنگ و بافت نوشیدنی میشود و طعم ملایمتری به آن میدهد. در حالی که خلال پسته، بافت و ظاهر جذابتری به نوشیدنی بخشیده و طعم آجیلی بیشتری دارد. میتوانید از هر دو نوع پسته استفاده کنید یا آنها را با هم ترکیب کنید.
- پسته سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی است و برای قلب، پوست و مو بسیار مفید است. زعفران نیز دارای خواص ضد افسردگی، ضد التهابی و آنتیاکسیدانی است و به بهبود خلق و خو و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.