طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی

شیرینی دانمارکی در بین ایرانی‌ها با نام شیرینی گل‌محمدی هم شناخته می‌شود که جایگاه ویژه‌ای برای آن‌ها دارد. این شیرینی خوشمزه اما کلاسیک سال‌های سال است که یکی از بهترین گزینه‌های پذیرایی در میهمانی‌ها به حساب می‌‌آید. این شیرینی را می‌توان حتی بهتر از قنادی در خانه با دستور و روش‌های مختلفی درست کرد.
اگر روزی هوس این شیرینی خوشمزه را کردید اما نگران اندازه‌گیری مواد اولیه بودید طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی را بخوانید. لیوان فرانسوی همیشه بهترین پیمانه در دنیای شیرینی‌پزی به حساب می‌آید پس با کمک آن بهتر از قنادی می‌توانید این شیرینی خوشمزه را درست کنید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 90 دقیقه
  • مناسب برای 10 نفر

طرز تهیه کباب تابه ای سنگدان مرغ چرخ کرده خانگی

مرحله اول

در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی مواد لازم را با لیوان گفته‌شده اندازه بگیرید. یک‌سوم شیر، یک قاشق شکر و خمیرمایه را داخل یک کاسه ریخته و تا حل شدن‌شان هم بزنید. ظرف را با یک حوله برای ۱۵ دقیقه بپوشانید تا در اصطلاح عمل بیاید. یک کاسه دیگر انتخاب کنید. یک تخم‌مرغ کامل و یک سفیده را به همراه مابقی شیر، کره، خامه، شکر و نمک را داخل آن بریزید. آن‌ها را برای دقایقی با کمک هم‌زن برقی یا دستی، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. در ادامه مایه خمیر را هم به مخلوط اضافه کرده و مجدد هم بزنید. آرد الک‌شده را هم داخل کاسه بریزید. مواد را خوب ورز دهید تا جایی که خمیر به دست‌تان نچسبد. یک کاسه گود را با کمی روغن چرب کرده و خمیر را داخل آن بگذارید. کاسه را با حوله یا پلاستیک بپوشانید. در نهایت کاسه را برای یک ساعت و نیم در محیطی گرم بگذارید تا استراحت کند.

مرحله دوم

در دومین مرحله از طرز تهیه شیرینی دانمارکی با پیمانه لیوان فرانسوی باید کرمفیل و شربت بار آن را تهیه کنید. پس شیر و شکر را داخل یک تابه مناسب بریزید. تابه را روی حرارت بگذارید تا شکر کامل حل شود. آردی که برای تهیه کرمفیل کنار گذاشته بودید را کم‌کم به تابه اضافه کنید. مواد را با سرعت هم بزنید تا آرد گلوله‌گلوله نشود. با حل شدن آرد، وانیل و گلاب را هم داخل تابه بریزید. بعد از یک دور هم زدن، تابه را از حرارت بردارید. تا خنک شدن کرمفیل به سراغ مابقی مراحل تهیه شیرینی دانمارکی بروید.

مرحله سوم

در سومین مرحله از طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی‌ ، روی سطح کارتان کمی آرد بریزید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده بگذارید. حال با دستان خود خوب آن را ورز دهید. سپس خمیر را روی سطح کارتان به شکل مستطیل پهن کنید. اضافه‌های خمیر را با چاقو بگیرید. کرمفیل را روی سطح خمیر کامل پخش کرده سپس خمیر را رول کنید. خمیر رول شده را با یک چاقوی تیز به تعداد دلخواه برش دهید. خمیرهای برش‌خورده را با فاصله، داخل سینی فر بچینید. در نهایت روی خمیرها را برای ۱۰ دقیقه بپوشانید تا استراحت کنند.

مرحله چهارم

در چهارمین مرحله از طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی باید زرده تخم‌مرغ، زعفران و کمی کره آب‌شده را داخل یک ظرف مخلوط کنید. سپس با برس شیرینی‌پزی روی آن‌ها را رومال کنید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سینی را برای ۲۰ دقیقه داخل فر گرم‌شده با این دما بگذارید تا پخته شوند. تا پخته شدن شیرینی‌ها، تمامی مواد شربت بار را داخل یک تابه بریزید. تابه را روی حرارت بگذارید تا مواد جوشیده و به غلظت برسند.

مرحله پنجم

در پنحمین مرحله از طرز تهیه شیرینی دانمارکی با لیوان فرانسوی باید مقداری از شربت بار را ته ظرف سروتان بریزید. شیرینی‌ها را داخل ظرف بچینید. در نهایت با قاشق باقی‌مانده شربت را روی شیرینی‌ها بریزید. شیرینی‌تان آماده است، نوش‌جان!

 

نکات:

  • کره باید به صورت آب‌شده استفاده شود.
  • خمیر شیرینی در نهایت باید نرم و لطف باشد.
  • پف شیرینی دانمارکی به زیبایی ظاهری آن بسیار کمک می‌کند اما ممکن است به دلایل مختلف هنگام پخت پف نکرده و سفت شود. این مسئله به دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد اما مهم‌ترین دلیل آن رعایت نکردن مقدارها است که با پیمانه لیوان فرانسوی این مشکل‌تان حل خواهد شد.
  • بهترین جایگزین شیر در تهیه خمیر مایه، آب است که هیچ تغییری در فرایند آن ایجاد نمی‌کند. از سویی دیگر در طرز تهیه شیرینی دانمارکی با پیمانه می‌توانید نصف پیمانه شیر و نصف پیمانه ماست بریزید. این جایگزین نه تنها در مزه آن تغییری ایجاد نمی‌کند بلکه بافت بهتری از شیرینی را خواهید دید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *