شیرینی خرمایی به دلیل وجود خرما یکی از دسرهای مقوی و سالم برای تمامی افراد به ویژه کودکان به حساب میآید. شما به آسانی و در سریعترین زمان میتوانید این دسر را برای پذیرایی در دورهمیها و شبهای ماه رمضان به شکلهای مختلف درست کنید.
مواد لازم
- خرما: ۴۵۰ گرم
- بیسکوییت پتی بور: یک بسته
- کره: ۲۰ گرم
- دارچین: یک قاشق چایخوری
- پودر هل: نصف قاشق چایخوری
- کنجد: به مقدار لازم
- پودر نارگیل: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 دقیقه
- مناسب برای 10 نفر
طرز تهیه مربای به با گردو خانگی
مرحله اول
در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی خرمایی با بیسکوییت پتی بور ، باید مقدار خرمای گفتهشده را به خوبی بشویید. پوست آنها را بگیرید. هستهشان را با استفاده از دست یا چاقو جدا کنید. خرماهای پوستگرفته را با کمک مخلوطکن یا گوشتکوب به خوبی له کنید. از آنجایی که خرماها باید کامل یکدست له شده باشند، میتوانید آنها را چند بار چرخ کنید. در ادامه خرماهای لهشده را به همراه کره با حرارت ملایم به مدت چهار دقیقه در تابه تفت دهید. در این مرحله مراقب باشید که خرماها را به صورت منظم هم بزنید. با این کار خامی آن از بین میرود و مزه بهتری هم به خود میگیرد. در آخرین لحظات تفت دادن، دارچین و هل را به خرماها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم
در دومین مرحله از طرز تهیه شیرینی خرمایی با بیسکویت پتیبور باید یک پلاستیک فریزر تمیز را کامل باز کنید. دو لایه آن را با کمی روغن چرب کنید. مخلوط خرما را روی آن پخش کنید. برای جلوگیری از سوختن دستهایتان میتوانید، کمی برای خنک شدن به آن زمان دهید. خرما را با کمک وردنه نازک و صاف کنید. اضافههای آن را بگیرید. اگر رولت خرمای زیباتری میخواهید باید آن را به شکل مستطیل دربیاورید. در ادامه بیسکوییتهای بتیپور را به صورت لایهلایه روی خرما بچینید و آن را به آرامی رول کنید. رولت را در کنجد بغلتانید. در آخر آن را برای پنج ساعت در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد.
مرحله سوم
در آخرین مرحله از طرز تهیه شیرینی خرمایی با بیسکوییت بتیپور ، رولت خرمایی را از یخچال بیرون بیاورید. آن را به آرامی با چاقوی ارهای برش دهید. در آخر آنها را داخل ظرف موردنظر بچینید سپس با پودر پسته یا نارگیل تزئینشان کنید. شما شیرینی خرماییتان را در کنار شیر خرما داغ یا چای میتوانید سرو کنید.
نکات:
- برای پذیرایی در میهمانیها و دورهمیهایتان میتوانید آن را به شکل قالبی سرو کنید. قالبهای سیلیکونی بهترین گزینه برای این کار به حساب میآیند.
- شما برای عطر و طعم بهتر این دسر خوشمزه از ادویههای متنوعی با توجه به ذائقه و سلیقهتان میتوانید استفاده کنید. دارچین، پودر هل، جوز هندی و زنجبیل از مهمترین آنها به حساب میآید.