شربت توت فرنگی یک نوشیدنی خنک و خوشمزه است که میتوانید به سادگی در منزل تهیه کنید. این شربت طعمی دلنشین از توت فرنگی تازه و مربای توت فرنگی دارد و میتواند یک گزینه عالی برای پذیرایی از مهمانان یا سرو در روزهای گرم تابستان باشد.
مواد لازم
- توت فرنگی: نیم کیلو
- شکر: ۴۰۰ گرم
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 دقیقه
- مناسب برای 10 نفر
طرز تهیه شربت توت فرنگی خانگی
مرحله اول
در اولین مرحله از طرز تهیه شربت توت فرنگی با مربا ابتدا توت فرنگیها را خوب بشویید و خرد کنید بعد توت فرنگیهای خرد شده را به همراه شکر به یک قابلمه متوسط اضافه کنید.
مرحله دوم
شروع به هم زدن کنید و توت فرنگیها را روی حرارت متوسط بپزید. شکر بلافاصله شروع به بیرون کشیدن آب از توت فرنگی میکند و یک شربت ایجاد میکند.
اجازه دهید توت فرنگیها روی حرارت متوسط تا متوسط به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشد یا تا زمانی که توت فرنگیها شکسته و شکل خود را از دست بدهند و شربت به غلظت دلخواه شما برسد. به خاطر داشته باشید که شربت با سرد شدن بیشتر غلیظ میشود.
مرحله سوم
مربا را از روی حرارت بردارید و یکچهارم قاشق چایخوری عصاره وانیل و یکهشتم قاشق چایخوری نمک را هم اضافه کنید. میتوانید شربت خود را همانطور که است با تکههای توتفرنگی در آن استفاده کنید یا آن را از طریق یک صافی مش سیمی ریز صاف کنید تا شربتی شفاف و صاف درست کنید و باقی را به عنوان مربای توت فرنگی استفاده کنید.
نکات:
- شربت توت فرنگی خود را تا سه هفته در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
- فشار دادن روی توتها برای استخراج بیشترین شربت ممکن از نظر کمیت عالی است، اما میتواند نتیجه نهایی را کمی کدرتر کند.
- برداشتن کف حاصل از پخت توت فرنگی هم میتواند به شفافتر شدن شربت توت فرنگی کمک کند.
- به جای اینکه توت فرنگیهای پخته شده را از شربت را دور بریزید، از آنها برای روی بستنی، وافل یا هم زدن آنها در ماست صبحگاهی خود استفاده کنید.