طرز تهیه رنگینک با خرمای له شده

رنگینک که ریشه آن به شهرهای جنوبی مانند آبادان برمی‌گردد به دلیل ترکیب شدن با گردو سرشار از انرژی است. جنوبی‌های مهمان‌نواز این دسر خوشمزه را در وعده‌های سحری و افطار می‌خورند تا در طولانی‌مدت احساس سیری مضاعف داشته باشند. شما هم مانند بیشتر جنوبی‌ها می‌توانید بعد از خورد غذاهایی با طبع سرد مثل ماهی آن را بخورید تا با افت فشار مواجه نشوید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه رنگینک با خرما خانگی

مرحله اول

در اولین مرحله از طرز تهیه رنگینک با خرمای له شده باید هسته خرماهای گفته‌شده را خارج کنید. خرماها را خوب بشویید و داخل یک آبکش بریزید تا آب آن‌ها گرفته شود. جنوبی‌ها برای تهیه این دسر خوشمزه از خرمای کبکاب و شیره‌ای استفاده می‌کنند در صورت در دسترس نبودن این خرماها و استفاده از مدلی دیگر، حتما پوست آن‌ها را بگیرید تا زیر دهان حس نشود. خرما را با کمک غذاساز له و گردو را هم کمی ریز خرد کنید.

مرحله دوم

در دومین مرحله از طرز تهیه رنگینک با خرمای له شده یک تابه متوسط انتخاب کنید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. آرد گفته‌شده را داخل تابه بریزید و برای ۳۰ دقیقه با حرات بسیار کم تفت دهید. آرد را با حرات کم تا جایی تفت دهید که بوی خامی آن گرفته شود. شما در این مرحله می‌توانید دو قاشق پودر قند به رنگینک اضافه کنید تا شیرین‌تر شود. اضافه کردن پودر قند اختیاری است چراکه رنگینک شیرینی‌اش را از خرما می‌گیرد.

مرحله سوم

در سومین مرحله از طرز تهیه رنگینک با خرمای له شده به سراغ پودر هل، دارچین و زنجبیل بروید تا آن‌ها را با یکدیگر الک کنید. بعد از الک کردن، آن‌ها را به همراه کره به تابه اضافه کرده و هم بزنید. با آب شدن کره، روغن را اضافه و خوب مواد را هم بزنید. از آن‌جا که جنس آرد‌ها با یکدیگر متفاوت است باید روغن را کم‌کم اضافه کنید. بعضی از آردها کم‌تر و بعضی دیگر روغن بیشتری به خود می‌گیرند. مواد داخل تابه را حدود ۲۰ دقیقه با شعله کم هم بزنید تا به رنگ دلخواه‌تان دربیاید. حالت مواد تابه باید کمی رو به سفتی باشد تا بتوانید آن را خاموش کنید. کمی زمان دهید تا مایه رنگینک از حرارت بیفتد.

مرحله چهارم

در چهارمین مرحله از طرز تهیه رنگینک با خرمای له شده ، یک ظرف مناسب انتخاب و دو قاشق از مواد را ته ظرف پهن کنید. مخلوط گردو خرمای له‌شده را به صورت فشرده روی مواد بگذارید. کل مواد را روی خرمای له شده کامل پهن کنید. شما این رنگینک خوشمزه و مقوی را می‌توانید به دو صورت ولرم و خنک میل کنید.

 

نکات:

  • خرمای مضافتی، کبکاب و شیره‌ای بهترین خرماهایی هستند که در طرز تهیه رنگینک می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.
  • در طرز تهیه رنگینک مجلسی باید مراحل بالا را کامل پیش ببرید از آن‌جا که می‌خواهید آن را به صورت قالبی بیرون بیاورید پس از روغن‌مایع استفاده نکنید تنها در صورت سفت و خشک بودن موادتان، دو قاشق روغن‌مایع به آن اضافه کنید تا مخلوط رنگینک روان شود. حال شما به یک قالب سیلیکونی نیاز دارید پس داخل هر یک از قالب‌ها برای زیبایی مقداری خلال پسته بگذارید در ادامه یک قاشق مرباخوری از مواد را داخل قالب بریزید و بعد خرما و گردو را روی آن فشار دهید.  بعد از چند ساعت ان را از قالب خارج و با پودرنارگیل تزئین کنید.
  • آرد همه‌منظوره، آرد گندم و آرد نخودچی برای تهیه این دسر خوشمزه بهترین گزینه هستند.
  • افراد مبتلا به سو‌ءتغذیه، کمبودوزن و کودکان در حال رشد می‌توانند آن را در میان‌وعده‌های خود مصرف کنند.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *