طرز تهیه دسر عربی مشابه پاناکوتا

دسر عربی یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که می‌توانید آن را برای خودتان یا مهمانی‌هایتان آماده کنید.این دسر شباهت زیادی به پاناکوتا دارد اما به دلیل اضافه‌شدن بیسکوییت پتی‌بور به آن طعم متفاوتی دارد. در ادامه این مطلب، طرز تهیه دسر عربی با کرم کارامل را آموزش می‌بینید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه دسر عربی خانگی

مرحله اول

یک کاسه برداشته و مقداری آب سرد در آن می‌ریزیم. سپس پودر ژلاتین را در آن ریخته و حل می‌کنیم. برای اینکه پودر ژلاتین به خوبی در آب حل شود از روش بن‌ماری استفاده می‌کنیم. در این روش یک کتری آب جوش را روی حرارت قرار داده و کاسه را روی آن قرار می‌دهیم. پس از گذشت چند دقیقه پودر ژلاتین با حرارت بخار، کاملا در آب حل می‌شود.

در این مرحله یک قابلمه را روی حرارت قرار داده و شیر، شکر، پودر کرم کارامل و پودر نسکافه را درون آن می‌ریزیم. سپس شروع به هم‌زدن می‌کنیم تا مواد درون شیر حل شوند. نیازی به جوشیدن شیر نیست و همینکه شیر به اندازه‌ای داغ شود که مواد شکری در آن حل شوند کافی است.

مرحله دوم

پس از حل شدن کامل مواد، در حالی که محلول ما هنوز داغ است آن را درون غذاساز یا مخلوط‌کن می‌ریزیم و خامه و بیسکوییت پتی‌بور را به آن اضافه می‌کنیم. سپس مواد را با هم ترکیب می‌کنیم. پس از ترکیب شدن مواد با هم، ژلاتین آب‌شده را نیز به آن‌ها اضافه کرده و مجدد مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا به بافتی مشابه شیر موز زیر برسد.

برای این دسر می‌توانیم از قالب‌های سیلیکونی استفاده کنیم. قالب مورد نظر را شسته، درون فریزر قرار داده و سپس با یک قلم‌مو آن را چرب می‌کنیم.

حالا وقت آن رسیده که مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنیم. به یک قسمت از آن‌ها پودر کاکائو اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا کاکائو کاملا با مواد یکدست شود.

مرحله سوم

یکی از قسمت‌ها را درون قالب ریخته و سپس درون یخچال قرار می‌دهیم تا نیم‌بند شود. سپس آن را از یخچال خارج کرده و بقیه مواد را به آن اضافه می‌کنیم و برای سه تا چهار ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا کاملا سفت شود.

پس از اینکه دسر کاملا بست، به راحتی می‌توان آن را از قالب خارج و سپس آن را تزیین کرد. برای تزیین می‌توانید از مواد دلخواه مثل چیپس شکلات یا کارامل استفاده کنید.

 

نکات:

  • در این مطلب طرز تهیه دسر عربی دو رنگ را یاد گرفتیم. در صورتی که مایل باشید می‌توانید تمام دسر را کاکائویی یا بدون آن تهیه کنید.
  • روش تهیه سر عربی لیوانی دقیقا مشابه روشی است که بالاتر گفته شد. تنها تفاوت استفاده از دو قالب مختلف است. تمام مراحل ذکر شده را انجام داده و در پایان به جای قالب سیلیکونی می‌توانید از لیوان استفاده کنید.
  • برای تزیین می‌توانید از خامه فرم‌گرفته، سس شکلات، کارامل، بیسکوییت پتی‌بور خرد شده و پودر مغزهای مختلف مثل پودر مغز پسته استفاده کنید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *