طرز تهیه تیرامیسو با تخم مرغ

تیرامیسو یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای ایتالیایی است که در نگاه اول درست کردن آن سخت به نظر می‌رسد. تیرامیسو همانند دیگر دسرها صدها دستور از آن در دنیای شیرینی‌پزی وجود دارد که به سبک قنادی در خانه می‌توان آن را درست کرد. پایه‌‌های اصلی این دسر خوشمزه بیسکویت‌ لیدی‌فینگر، خامه و پنیر ماسکارپونه است. شما در این مطلب می‌توانید طرز تهیه تیرامیسو با تخم مرغ را بخوانید تا به سبک قنادی در خانه درست کنید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 120 دقیقه
  • مناسب برای 10 نفر

طرز تهیه تیرامیسو

مرحله اول

در اولین مرحله از طرز تهیه تیرامیسو با تخم‌‌مرغ باید پنیر ماسکارپونه را با هم‌زن به مدت یک دقیقه آن‌قدر بزنید تا کرم‌رنگ شود. زرده و سفیده تخم‌مرغ را از یکدیگر جدا کنید. زرده‌ها را به همراه شکر گفته‌شده داخل یک کاسه نشکن بریزید. مقداری آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. حال حرارت را کم کنید. یک سه پایه داخل قابلمه قرار داده و کاسه تخم‌مرغ را روی آن بگذارید. با سرعت متوسط رو به بالا برای دو دقیقه خوب هم بزنید. تنها مراقب باشید آب داخل ظرف تخم‌مرغ نرود.

مرحله دوم

در دومین مرحله از طرز تهیه تیرامیسو با تخم‌مرغ باید مخلوط زرده تخم‌مرغ و شکر را داخل ظرف پنیر ماسکارپونه بریزید. سپس با سرعت متوسط هم بزنید تا کامل مخلوط شوند. در کاسه‌ای جداگانه خامه غلیظ را با هم‌زن تا جایی بزنید که سفت شود. حال خامه هم‌زده را به آرامی به مخلوط ماسکارپونه اضافه کنید. مخلوط را با لیسک تا بزنید. (یعنی مواد حجم دار شده را به شکلی با هم ترکیب کنید که پف آن‌ها هنگام هم زدن از بین نرود) و در اصطلاح مراقب باشید که هوای آن از بین نرود.

مرحله سوم

در سومین مرحله از طرز تهیه تیرامیسو با تخم مرغ باید مقدار قهوه گفته شده را دم کنید. سپس آن را در یک کاسه بریزید. بیسکویت‌های لیدی‌فینگر را برای یک تا دو ثانیه داخل ظرف قهوه‌تان فرو ببرید. تنها مراقب باشید که بیسکویت‌ها نشکنند. حال بیسکویت‌ها را به آرامی کف قالب‌تان بچینید. مقداری از مخلوط ماسکارپونه را روی بیسکویت‌ها بمالید. لایه دیگری از بیسکویت‌ها روی خامه بچینید. این کار را تا جایی تکرار کنید که بیسکویت‌ها تمام شوند. در نهایت روی بیسکویت‌ها را کامل خامه بمالید. قالب تیرامیسو را حداقل برای ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید. در نهایت قبل از سرو روی آن را با پودر قهوه و برش‌های میوه تزئین کنید.

نکات:

  • اولین انتخاب بیسکویت در تهیه تیرامیسو ایتالیایی، بیسکویت‌های لیدی‌فینگر است که بافت خوبی دارند.
  • اسپرسو بهترین انتخاب برای این دسر است با این‌حال شما قهوه ترک یا قهوه فوری را هم می‌توانید جایگزین کنید.
  • در دستور ایتالیایی تیرامیسو باید پنیر ماسکارپونه را به کار ببرید. در صورت عدم‌دسترسی به پنیر ماسکارپونه می‌توانید پنیر لبنه و پنیر خامه‌ای را جایگزین آن کنید.
  • به دلیل استفاده از مایه پنیری و خامه در دستور تهیه تیرامیسو نمی‌توانید آن را در دمای محیط نگه‌داری کنید. ظرف تیرامیسو را باید در یک ظرف در بسته بگذارید. پس آن را داخل یخچال گذاشته تا سالم بماند. بهترین زمان مصرف آن چهار روز پس از تهیه است.

 

   bakewithzoha   recipetineats

امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *